My Kind Of White

0


Дата на събитието: 27.09.2010

Сподели

Shares

Още не сме изпратили циганското лято, но вече гледаме напред и си помечтаваме лекинко за заснежени склонове и тръпчиви студени утрини. А в промеждутъка от време, докато мечтите ни станат реалност, едно събитие ще ни приближи поне малко до усещането – първата самостоятелна изложба на Александър Атанасов. Не каква да е изложба – сноуборд фото изложба!

Сашо е печелил всевъзможни конкурси за сноуборд и скейтборд фотография, сезон след сезон не е преставал да се развива паралелно с карачите, миналата зима той беше българският фотограф по време на снимките на „At Equilibrium“,а без него сп. Whiteroom просто не би било същото – негово дело са 3 от общо 12-те корици на списанието, включително кадърът на представителя на Ninja Squad, Димо Петков, от последния брой. Каква е неговата представа за бяло ще видим в 15 средноформатни кадъра в размер 50х70 см и 4 внушителни копия от живота на няколко български сноуборд крюта и отделни самостоятелни карачи. Райдърите дават втори живот на някои позабравени места – тръбите за въздух до баба Яга, хотел ‘Щастливеца’ на Витоша, детската площадка на НДК… За откриването е осигурен и истински екземпляр на седалков лифт, монтиран по съвсем автентичен начин, за да седнеш и усетиш духа на планината.

My Kind Of White се случва благодарение на Fabric. Откриването е на 27.09.2010 от 19:30 ч. в Склада – ул. „Г. Бенковски“ 11, на третия етаж.

Повече инфо в официалния facebook ивент тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.