Започва Sprite Urban Fest

Първата спирка на фестивала за градски изкуства и спортове ще бъде Бургас

0


Дата на събитието: 29.06.2018

Сподели

Shares

Фестивалът за градски изкуства и спортове – Sprite Urban Fest се завръща с пълна сила, а началото му ще бъде дадено на 29-и юни в Бургас. Точно тогава Морската градина ще събере на едно място различни артисти, които ще покажат най-доброто от градската култура, обединени от мотото “Born to RFRSH”.

Sprite Urban Fest
Снимка: facebook/SpriteGraffitiFest

Всички фенове на градските изкуства и спортове ще чуят на живо световния шампион по бийтбокс – Skiller, а компания на сцената ще му прави Jahmmi Youth. Танцьорите от Electric Force ще покажат как се въртят на глава. Графити артистите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK ще демонстрират колко флакона спрей са нужни, за да сътворят творбите си по 6-метровите платна, които са разположени специално за събитието. Те ще пробват и уменията си по време на графити работилницата на Sprite. Момчетата от FreeRun ще покажат как придвижването в града може да бъде бързо и едновременно с това – покачващо адреналина и забавно. А скейтърите от 5High ще засвидетелстват на какво са способни, под сетовете на DJ Akasha.

Всички почитатели на градското изкуство и спортове не само ще имат възможност да видят всичко това, но и да се включат в уъркшопите на феста.

Sprite Urban Fest
Снимка: facebook/SpriteGraffitiFest

Sprite Urban Fest ще гостува и на още два града. 7-и юли е денят, в който домакин ще бъде Пловдив, а на 14-и е големият финал в София. Началото на всички събития е 18:00 ч.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.