Хипи ски

Шведското, номадско крю The Bunch

Сподели

Shares
Визия на The Bunch
снимка: The Bunch FB

Дори да сте отдавна в темата на фрийстайл ските, пак има възможност да не сте чували за „The Bunch“. Причината е, че тези скиори са наистина ъндърграунд и същевременно изкарват филми от няколко години насам. Видеата им са много автентични и включват силно каране. Творчеството на „The Bunch“, както и самите хора, които стоят зад него, са олицетворение на младежка революция и то в миролюбивия стил на хипитата.

Въпросното скиорско крю е представено от групичка от около 15 младежи, в началото на 20-те си години, които живеят истински номадски живот, пътуват из родината им Швеция и други точки на света и карат ски. Живеят нискобюджетно и приключенски, а ски филмчетата им имат брутална стилистика и са заснети в ниско качество. В същото време карането е прогресивно и адски вдъхновяващо. „The Bunch“ изпадат от разбиранията на много хора, а други смятат, че стилът им на каране и снимане ще спаси фрийстайл ските от изчезване.

The Bunch имат общо пет ски филма и десетки по-къси едита, снимани толкова в Швеция, колкото в други части на Европа, а също и в САЩ и Русия.

Последният филм, „Finito“, може да гледате свободно тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.