Вадете най-добрите си снимки!

0
 

Сподели

Shares

През миналата година сте направили снимка, която си плаче да бъде видяна от голяма аудитория и да получи своето признание? Значи трябва да участвате в конкурса на Canon „Снимка на годината – България 2014“.

Canon_Picture_of the_year_2013
Canon – Снимка на годината 2013, раздел „Художествена фотография“. Автор: Виктор Троянов

Конкурсът ще излъчи най-добрата българска снимка за миналата година и ще подбере авторите и снимките, които ще бъдат включени в ежегодната Национална фотографска изложба „Снимка на годината“, която се организира и провежда съвместно с Националната художествена галерия, София.

Единични снимки могат да участват в раздел „Репортажна фотография“ (код Р) или в раздел „Художествена фотография“ (код Х). Цикъл снимки могат да участват в раздел „Фото есе“ (код Е).

Награда „Снимка на годината“ може да бъде присъдена във всеки един от трите раздела, а паричната ѝ стойност е 3000 лв. Снимките, номинирани за награда във всеки раздел, получават премия в размер на 500 лева.

Наградите ще бъдат определени от жури с председател Иво Хаджимишев. Решението на журито ще бъде обявено при откриването на изложбата през май и публикувано в интернет страницата на Canon Bulgaria.

Крайният срок за получаване на снимките е 15 април 2015 г.

Пълните условия на конкурса можете да видите тук, а оттук свалете формуляра за участие.

Няма как да не отбележим, че миналогодишният победител в раздела художествена фотография беше нашият автор и фотограф Виктор Троянов!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.