„Race TheMall“ – Официални правила и условия на състезанието

0
 

Сподели

Shares

Race THE MALL

1. Организатор на състезанието и официални правила

Състезанието „Race TheMall “, наричанo за краткост Състезанието, се организира от „АП Ритейл І“ ЕООД, дружество регистрирано и действащо по законите на Република България, с адрес на управление: гр. София, район Възраждане, бул. Мария Луиза № 47, регистрирано в Търговския регистър под Единен идентификационен код 200019536, собственик на The Mall, бул. „Цариградско шосе” № 115, София 1574, наричан за краткост Организатор на Състезанието. Участниците в Състезанието са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Състезанието, наричани за краткост Официални правила на Състезанието. Официалните правила на Състезанието ще бъдат достъпни за целия период на Състезанието на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.com\themall.bg.

Организаторът на Играта си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Играта, по своя преценка, без да дължи каквото и да е обяснение за това, като промените влизат в сила след публикуването им на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.com\themall.bg.

2. Територия на провеждане на Състезанието.

Състезанието се организира и провежда на територията на The Mall , етаж 2.

3. Продължителност на Състезанието.

Състезанието ще се проведе в периода 26.10 – 03.11.2013 г.

4. Описание на наградите.

В състезанието могат да бъдат спечелени:
– Samsung Air Track – компактна система за домашно озвучаване с виртуален съраунд и абонаменти
– Мултимедиен 10‘‘ таблет Samsung TAB 3
– Количка с дистанционно управление Kyosho mini-Z
– Годишен абонамент за екстремното списание 360 градуса
– 2 броя на екстремното списание 360 градуса

Наградите не подлежат на замяна.

5. Механизъм на достъп до пистата

Възможност за управление на количките и тренировка се получава с една касова бележка на стойност 10лв. или повече за покупка в който и да е от търговските обекти в The Mall в периода на провеждане на събитието, с изключение на касови бележки за заплащане на битови сметки и сметки към мобилни оператори, както и касови бележки за обмен на валута. Не се приемат касови бележки за покупки на храна и напитки от хипермаркет Carrefour. След като промотърът намиращ се пред входа на пистата подпечата представената касова бележка, участникът получава право на достъп до управлението на количките и възможност да участва в състезанието за големите награди.

6. Механизъм на Състезанието.

В състезанието може да се включи всеки след предварително записване на място при екипа, отговорен за пистата. Записването за състезанието е възможно от 12:00ч. на 26 октомври 2013г. до 19:00ч. на 31 октомври 2013 г. , в работните часове на пистата. Квалификациите се провеждат на 01 и 02 ноември 2013г. Във всеки квалификационен тур участват максимум шест състезатели. Квалификационните турове са с продължителност 5 минути, в които целта на състезателите е да направят най-голям брой обиколки на пистата с управляваните от тях колички. Пистата разполага с прецизна измервателна апаратура. На финал отиват състезалите с най-добрите шест резултата след двата квалификационни дни. Финалът ще се проведе на 03 ноември 2013г. в три тура, всеки с продължителност 8 минути.
На пистата в TheMall ще има колички за състезателите. Ако състезателят желае да се включи в състезанието със собствена количка, разрешеният клас е Kyosho mini-Z MR02, MR03 или iweaver/firelap RWD. Модификации по мотор и електрониката не са разрешени.

7. Получаване на наградите

Всеки победител в състезанието ще бъде награден веднага след приключване на финалният кръг на 03 октомври.

8. Право на участие.

В състезанието може да участва всеки посетител на The Mall, който представи една касова бележка на стойност 10 лв. или повече, отговаряща на условията, описани в т.5. В играта нямат право да участват служители на The Mall, сп. 360 градуса, RCParts.eu и на компании, предоставящи стоки и услуги на територията на The Mall.

9. Прекратяване на Състезанието.

Състезанието приключва с изтичане на срока на провеждането му.
Организаторът има неотменимо право да прекрати Състезанието по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1. При прекратяване на Състезанието не се дължи компенсация на участниците.

10. Съдебни спорове.

Всеки спор между Организатора на Състезанието и участници в него се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава в компетентните съдилища в България.

11. Публичност.

С участието си в настоящото Състезание участниците се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена или снимки биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организатора на Състезанието, като не се дължи заплащане от негова страна.

12. Официални правила.

Официалните правила ще бъдат достъпни на интернет страницата www.themall.bg и на facebook.com\themall.bg ; 360mag.bg ; rcparts.eu

13. Допълнителна информация

Допълнителна информаци може да бъде получена след запитване на infodesk@themall.bg.

14. Участвайки в Състезанието, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да спазват техните условия и разпоредби.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.