Race TheMall

0


Дата на събитието: 26.10.2013

Сподели

Shares

Race THE MALL

Обичате спортните коли, високите скорости и красивия автодизайн? Имате състезателен дух и нужда от повече адреналин? Харесва ви да управлявате и държите нещата под контрол? Вече знаем къде ще ви открием между 26 октомври и 03 ноември тази година: сред участниците в Race TheMall!

Race TheMall e един проект, в чиято организация се включихме със страшна охота, както би казала баба ми. „Проект“ е онази обезателна дума, под която е модерно да се крият сериозни намерения, но в случая става въпрос само и единствено за супер фън! Race TheMall е писта за Mini-Z колички с дистанционно управление. Върви в едно с демонстрациите на някои от най-добрите пилоти в България, които с огромен ищах (пак по баба ми – бел.а.) ще ви разкажат за тънкостите в занаята и ще ви направят персонална тренировка, като на ваше разположение ще бъдат най-добрите модели колички с дистанционно управление в класа Mini-Z. Ако си имате собствена количка – донесете я. Естествено, че ще ви пуснем да направите няколко кръгчета.

RACE THEMALL

И ако мислите, че сме доволни да подсигурим атрактивна и готина забава за малки и големи, грешите. Можем още. The Mall, сп. 360 градуса и RCParts.eu ви канят да се включите в състезание със страхотен награден фонд: абонаменти и броеве на екстремното списание 360 градуса, радио-управляема количка Mini-Z с дистанционно управление, мултимедиен 10‘‘ таблет Samsung TAB 3 и Samsung Air Track – компактна система за домашно озвучаване с виртуален съраунд. Хайде кажете Не!

Пистата Race TheMall e на ваше разположение всеки ден в периода 26 октомври – 03 ноември 2013 г. на втория етаж на The Mall на Цариградско шосе 115.

Работно време*:
Делнични дни: 13:00 – 19:00ч.
Уикенд: 12:00 – 20:00ч.
* Извън времето за квалификации и състезание, демонстрациите на пилотите ще започват на всеки кръгъл час.

Състезание Race TheMall
Race TheMall – квалификации:
Петък, 01 Ноември 2013г., начало: 13:00
Събота, 02 ноември 2013г., начало 12:00

Race TheMall – Финал:
Неделя, 03 ноември 2013 г., начало 17:00

Ще се видим там! : )
Вижте тук официалните правила и условия на състезанието.

За още новини, следете нашата фейсбук страница.

Ето и едно кратко клипче:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.