Копринка Еко Фест 2012

0


Дата на събитието: 21.04.2012

Сподели

Shares

Копринка Еко Фест се организира за втори пореден път, единствено и само по доброволческа инициатива. Идеята се заражда от чуждестранни доброволци, участващи в екологичен проект в град Казанлък.

Любовта им към красотата на природата в България ги инспирира да намерят повече съмишленици и да създадат събитие, с което да покажат, че към природата са нужни отношение и грижа.
Тази година целта на фестивала е почистването на язовир Копринка – любимо място за отдих, риболов и къмпинг. След почистването организаторите са помислили и за малко забавление: музика на живо, разнообразни работилници, каране на лодки (каякинг, рафтинг), конна езда, спортни приключения (ходене по ленти, въжен тролей, хек на мрежа и др.), изкуство, прожекции на филми.

ПРОГРАМА
21 – 22 април
9:00 Безплатен автобус от Казанлък – пред Община Казанлък
9:00 – 9:30 Велопоход от Лъвовата чешма – пристигане на язовира
9:30 Начало на почистването – от Стената
14:30 Почивка от почистването
15:00 Музика на живо, разнообразни работилници, каране на лодки (каякинг, рафтинг), конна езда, спортни приключения (ходене по ленти, въжен тролей, хек на мрежа и др.), изкуство, прожекции на филми.
16:00 Автобус към Казанлък – от стената на язовира.

Проектът се организира от сдружение „Взаимопомощ“ заедно с 15 млади EVS доброволци от Македония, Латви, Литва, Унгария, Полша, Словакия по проект „Екологочно развитие две“ и младежи от град Казанлък.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.