Пампорово байк фест 2018 ни очаква

0


Дата на събитието: 21.06.2018

Сподели

Shares
Пампорово байк фест 2018
Снимка: Concept Creative

Официалният старт на велосипедния сезон в Пампорово беше даден с началото на Пампорово байк фест.

До 24-и юни фестивалът ще зарадва посетитиелите на родопския курорт с множество събития, сред които кръг от Балканската купа по спускане, Международно състезание от клас 1, носещо точки за световната ранглиста, както и Държавен шампионат по форкрос.

В състезанията до момента са се регистрирали участници от Великобритания, Франция, Гърция, Румъния, Македония, Турция, Босна и Херциговина и България, а организаторите очакват най-оспорваното издание на събитието досега. Основни претенденти за спечелването на призовите места, към момента са Luke Cockburn, Sam Herd, Thomas Gubai, а сред Българите Росен Ковачев, Стивиан Гатев, Йордан Анчев и други.

Пампорово байк фест 2018
Снимка: Concept Creative

В събота, 23-и юни, ще се проведат състезанието по форкрос и втория кръг от Детските байк серии. Даунхил състезанието е насрочено за неделя – 24-и юни, а всички фенове на планинското колоездене, които искат да станат съпричастни на емоциите, съпътстващи надпреварите, могат да го направят напълно свободно.

За първи път тази година ще заработи и Велопарк Пампорово.

Освен със състезателната си част, Пампорово Байк Фест 2018 ще очаква всички и за развлекателната програма, включваща кино вечер в четвъртък, боулинг турнир в петък и парти в събота.

Пампорово байк фест 2018
Снимка: Concept Creative

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.