Кроскънтри колоездене за всички

0
 

Сподели

Shares

Ако обичате да карате колело, без значение дали сте професионалисти, или просто любители. Ако водите активен начин на живот и искате да покажете на повече хора колко готино е това. Ако се чудите какво да правите в неделния ден на 19-и юли, от Concept Creative имат страхотно предложение за вас.

ХСО София
Снимка:Concept Creative

На 19-и юли Южния парк ще стане домакин на атрактивно вело състезание, в което условие за участие е единствено желанието.

Дисциплината, в която ще се проведе надпреварата, е кроскънтри, а участниците ще бъдат разделени в няколко категории: „Деца”, ”Юноши”, „Хоби”, „Про” и „Жени”. Организаторите обещават атрактивно трасе, което да разкрие някои от тайните местенца на парка и да направи неделния ден вълнуващ и забавен. В зависимост от категорията, участниците ще трябва да направят различен брой обиколки на трасето, а най-бързите ще бъдат наградени подобаващо.

ХСО София
Снимка:Concept Creative

Състезанието ще стартира в 12ч. с демонстрационна обиколка, в която ще се включват хора, диагностицирани с болестта на Паркинсон. По този начин те ще заявят, че въпреки заболяването, активният и пълноценен живот е възможен.

ХСО София
Снимка:Concept Creative

За да е още по-приятен престоят ви, ние от 360 също ще бъдем на мястото на събитието. На нашия щанд ще можете да намерите новия летен брой на списание 360, който излезе само преди броени дни. Какво можете да намерите в броя и кои са акцентите, вижте тук.

Ако искате да се включите в състезанието, е необходимо да попълните онлайн формата за регистрация на сайта на Concept Creative, а повече информация за програмата можете да намерите на страницата на събитието във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.