Secret Chiefs 3 – за рождения ден на Тангра Мега Рок

0


Дата на събитието: 07.05.2010

Сподели

Shares

Secret Chiefs 3

На 7 май бившият китарист на MR. BUNGLE и FAITH NO MORE Трей Спръунс ще доведе в София групата си SECRET CHIEFS, за да се включи в тържествата по случай 4-тия рожден ден на радио Тангра Мега Рок. Шоуто е в Sofia Live Club, в подлеза на НДК.

Бандата на Трей, която самият той определя като Surf-Grindcore-Psychedelic, ще води със себе си още 2 експериментални банди, а специални гости ще бъдат BABYFACE CLAN, които ще се възползват от случая, за да лансират новите си студийни записи.

Билетите са с цена 25 лева. В деня на самия концерт вече ще струват 35 лв.

SECRET CHIEFS 3 е сложен музикален експеримент, който отнема почти цялото време на Трей Спруънс в последните години. Мултииструменталистът е съосновател на MR.BUNGLE с Майк Патън, а също така бе китарист във FAITH NO MORE в епохата ‘King For A Day…Fool For A Lifetime’.

Сега имаме удоволствието да обявим и допълнителните атракции на тази експериментална вечер.

FAT 32 e убийствен двубой между барабани (Тонио Капели) и клавири/сепмли (Джон Кейсд), в резултат на който се получава истеричен, нойзи джаз. Представете си Lightening Bolt, смесени от Boredoms с груува на Майкъл Джексън – ПЪЛЕН АД! (виж видото най-долу)

CONGS FOR BRUMS е солово изстъпление на американския барабанист Чес Смит(Mr. Bungle, Джон Зорн, Trevor Dunn Trio, Xiu Xiu, SC3). Трудно е да се опише с думи!

07 май – ‘Sofia Live Club’- Secret Chiefs 3, Babyface Clan, Fat 32 и Congs For Brums

Secret Chiefs 3 - poster

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.