Свободно време с повече динамика

0
 

Сподели

Shares
Валентин Тенев, Ram Bikes; Фотография Георги Даскалов
Валентин Тенев, Ram Bikes; Фотография Георги Даскалов

Новата серия велосипеди RAM вече е на пазара. Те са направени от висококачествени материали, с най-добрите амортисьори и части, сглобени от квалифицирани механици и са тествани от отбора на RAM Bikes. На практика това са едни истински машини за приключения, точно както е заложено в името на фирмата RAM – Real Adventure Machines.

В добавка към първокласното изпълнение на велосипедите, производителите са се погрижили и за най-капризните клиенти, като осигуряват всички модели в разнообразие от цветове. Серията се състои от модели за крос кънтри, трейл райдинг, даунхил и форкрос, плюс велосипеди за свободното време, разбира се.
Последните са проектирани да бъдат верен приятел, както за каране в планината, или за семейна разходка в парка, така и за придвижване в града като гарантират качество, удобство и надеждност.

RAM Bikes_HT Two
HT Two

HT Two e модел, предлаган в три бюджетни варианта – НТ2.3 с 24-скоростна предавателна група SRAM, 100 мм пружинна вилка SUNTOUR, възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване, дискови спирачки и лек и надежден кокпит.
После идва HT2.2 и надгражда своя по-евтин събрат с 27-скоростна предавателна група, спирачки Shimano и 100 мм вилка RockShox XC30 с възможност за същите настройки.
Първенецът в групата е HT2.1 – 12,8-килограмов велосипед с предавателна група X5 2×10 и въздушна вилка RockShox XC30. Така коравината на предницата е повишена и позволява ползването на велосипеда и при по-екстремни преходи.

RAM Bikes_Core 27.5

Core 27.5 е оборудван с 120 мм пружинна вилка RockShox RECON с възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване. 27-скоростната предавателна група е Х5 на SRAM, спирачките – SHIMANO, а периферните компоненти са на една от водещите компании в бранша EASTON и допълват качеството на окомплектовката.
Най-високият клас от групата CORE.1 е оборудван с Х5 на SRAM във вариант 2х10 и въздушна вилка RockShox RECON с възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване. С тегло от 13,250 кг CORE е сред лидерите по тегло в този ценови клас. Предавките и изключително широкия диапазон на настройване на вилката дават възможност за задоволяване на нуждите и на по-претенциозните любители на колоезденето.

RAM BIkes_Mentor_27
Mentor 27

Mentor.27 е с лека рамка, която предлага и възможност за гуми с размер 27,5 инча. Изработена е от алуминий, серия 6061 и е със 120 мм амортисьорна вилка RockShox. Новият заместител на НТ1 Mentor е изключително сигурен планински велосипед. Вилката XC28 е с възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване, а компонентите на CORE допълват окомплектовката на велосипеда, като с доказаното си ниско тегло и високо качество допринасят за цялостта на продукта. Моделът се предлага и в 26-инчов вариант.


Още интересна информация ще намерите на ram-bikes.com, а актуалните наличности велосипеди, велочасти и аксесоари, както и къде могат да се купят, монтират и сервизират, ще намерите в платформата Bikelab.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.