Trail Riding с повече възможности

0
 

Сподели

Shares
Валентин Тенев, Ram Bikes; Фотография Георги Даскалов
Валентин Тенев, Ram Bikes; Фотография Георги Даскалов

Те са направени от висококачествени материали, сглобени са от квалифицирани механици и са тествани от отбор професионалисти. Real Adventure Machines, по-познати като RAM Bikes, са истински машини за приключения, които осигуряват разнообразие от цветове и модели за крос кънтри, трейл райдинг, даунхил и форкрос, плюс велосипеди за свободното време, разбира се.

Тук продължаваме с преглед на вариантите за трейл райдинг от най-новата серия на марката.

RAM Bikes 2016_Тrail
Trail

Trail е велосипедът, способен на всичко – епични целодневни карания, ендуро състезания, или байкпарк приключения. 29-инчовите колела, комбинирани със 125 мм ход на окачването, изграждат мултифункционалния характер на RAM TRAIL 29. Оборудван е и с 2Х10 предавателна група на SRAM Х5 с голям диапазон предавки.

RAM Bikes AM One
AM One

AМ Оnе е 27.5-инчов велосипед с проходна ос 12X142 и окачване Horst Link, който комбинира в себе си мощта на 29-инчовите и игривото поведение на 26-инчовите колела. Ходът на задницата е 130 мм, а на въздушна вилка – 140 мм. Задвижването на тази машина е поверено на предавателна група 2Х10 от Sram, а тя позволява изкачванията с лекота.

RAM Bikes Fusion
Fusion

Fusion е изцяло ендуро модел, предназначен за любителите на здравото планинско колоездене. Въздушната вилка на Rock Shox с 15 см ход гарантира да прегазвате всичко по пътя си. Накратко – това е лек и качествен велосипед с всичко необходимо за планинските върхове.


Още интересна информация ще намерите на ram-bikes.com, а актуалните наличности велосипеди, велочасти и аксесоари, както и къде могат да се купят, монтират и сервизират, ще намерите в платформата Bikelab.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.