RAM Bikes вече и в града

0
 

Сподели

Shares
RAM Aurora.1
RAM Aurora.1/Снимка: RAM Bikes

Преди известно време ви представихме новата детска линия велосипеди, която успешно се интегрира в каталога на българската марка RAM Bikes. През този сезон от RAM не спират да ни изненадват приятно с нововъведенията си и освен детски велосипеди, сред продуктите на марката вече можем да намерим и такива за градско колоездене.

RAM Bikes са добре познат производител на планински велосипеди, предпочитани от мнозина маунтинбайкъри у нас. Ние не се съмняваме, че усърдието, мисълта и вниманието към всеки детайл, които ясно се забелязват при планинските колела, ще бъдат наследени и от новите линии – детска и градска. В концепцията на марката главно място заемат високото качество, иновациите, отношението към клиента и спортната насоченост – характеристики, които откриваме в моделите от новата градска линия.

Уникалността на трекинг моделите на RAM се забелязва още от пръв поглед. За разлика от повечето такива модели на пазара, тези на марката се отличават със стилен дизайн, който не е засегнат от претрупване с калници, багажници и прочие аксесоари, въпреки че всички рамки са проектирани така, че към тях могат да бъдат добавени аксесоари по индивидуалните предпочитания на колоездача. Придвижването в градски условия става бързо и удобно, а всички колела от серията са оборудвани с периферни компоненти BIKELAB – собствена разработка и производство на RAM Bikes.

RAM CT.1
RAM CT.1/Снимка: RAM Bikes

CT е първият модел от новата серия, който се отличава със стилна стелт визия и може да бъде открит в две разцветки и две окомплектовки: CT.1 (BLACK/GRAY) и CT.2 (GRAY/BLACK). Рамките на велосипедите са изработени от алуминий с ниско тегло, което прави моделът подходящ за всеки, който иска да се придвижва бързо в града, но също и да тренира или поема на по-дълги „разходки“ по шосе. И двете окомплектовки използват твърди вилки, а CT.1 се отличава със съвременна 2х10 скоростна система.

RAM CT-S.1

Моделът CT.S пък, който също се предлага в две окомплектовки и два цвята (CT-S.1 – цвят BLACK/BLUE и CT-S.2 – цвят GRAY/GREEN) е оборудван с амортисьорна вилка за по-голям комфорт. CT-S.1 използва хидравлични дискови спирачки, а CT-S.2 е оборудван с V-BRAKE спирачки. Рамката на модела е алуминиева и с тегло 2.1 кг.

RAM Aurora.1
RAM Aurora.1/Снимка: RAM Bikes

Aurora е моделът, създаден специално за дамите, които искат да използват колоезденето като начин за придвижване в града. Вилката на модела е мека, а геометрията на рамката е съобразена изцяло с женската анатомия, като основната цел на RAM е да създадат дизайн, предоставящ максимален комфорт на всички активни дами. Окомплектовките при модела отново са две, а размерите, в които се предлагат са 15 и 17“. Теглото на рамката, изработена от алуминий, е 2.1 кг. Колелото също е налично в две разцветки: Aurora.1 – цвят BLACK/BABY BLUE и Aurora.2 – цвят PEARL WHITE/PURPLE.

RAM Freya.1
RAM Freya.1/Снимка: RAM Bikes

Freya отново е модел, създаден за дамите и съобразен с особеностите на женското тяло. Той обаче е с твърда вилка, а и двете окомплектовки – Freya.1 и Freya.2, са оборудвани с V-BRAKE спирачки.

RAM Mentor.1
RAM Mentor.1/Снимка: RAM Bikes

Паралелно с новата линия градски велосипеди, от RAM Bikes представят и изцяло новият вариант на култовия модел Mentor и първият дамски планински велосипед на марката – TERRA.

Името MENTOR е запазено за най-бюджетното предложение маунтинбайк велосипед в линията на RAM. Тази година моделът е изцяло нов и се предлага в две нива на окомплектовка – с хидравлични дискови (Mentor.1) и с V-Brake (Mentor.2) спирачки и вече с размер на колелата 27.5 инча. Отлично предложение за хората, търсещи най-доброто съотношение цена-качество и подходящ за тези, които планират първи стъпки в планинското колоездене. Респективно, моделът TERRA e първата маунтинбайк рамка с дамска специфика предлагана от RAM. Нивото на окомплектовка е същото като при MENTOR.

RAM Mentor.1
RAM Mentor.1/Снимка: RAM Bikes

Повече за новите модели велосипеди на RAM Bikes можете да научите от сайта ram-bikes.com, на място с велосипед на марката можете да се сдобиете от някой от магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.