Крос кънтри с повече лекота

0
 

Сподели

Shares

RAM Bikes CROSS Country

Машини за приключения, направени от висококачествени материали, сглобени от квалифицирани механици и тествани от отбора на RAM Bikes – новата серия велосипеди RAM вече е на пазара с модели за крос кънтри, трейл райдинг, даунхил и форкрос, плюс велосипеди за свободното време, разбира се.

В класа крос кънтри имаме няколко варианта:

Podium
Podium

Podium е уникален модел, насочен към най-фанатичните сред любителите на планинското колоездене. Карбонова рамка, преден и заден амортисьор от Rock Shox, дискови спирачки, 29-цолови гуми, 11-скоростен заден дерайльор Sram и тегло от само 10,2-10,5 кг – всички тези характеристики го превръщат в супер лека и здрава машина.
Ускорението, което предлага Podium, трудно може да се съпостави с това на обикновените колела от този клас.

XC Race
XC Race

XC Race е изключително леко състезателно колело. Карбоновата му рамка е оборудвана с интегрирани лагери, които понижават загубите при педалиране. Част от останалите предимства са вилка Rock Shox от ново поколение с три степени на компресията и 29-цолови гуми Maxxis. Карбоновото кормило и колчето за седалката спомагат да се неутрализират вибрациите от неравностите.

XC One
XC One

XC One e с една от най-леките рамки на пазара – изработена е от алуминий 7005 и тежи едва 1480 грама за размер L. Освен, че има една от най-титулуваните рамки на българската ХС сцена през последните години, моделът е с въздушна вилка Rock Shox, надеждни спирачки EASTON и леки състезателни гуми Maxxis, 29 цола, което го прави идеален, както за състезатели, така и за любителите на леки, пъргави велосипеди.


Още интересна информация ще намерите на ram-bikes.com, а актуалните наличности велосипеди, велочасти и аксесоари, както и къде могат да се купят, монтират и сервизират, ще намерите в платформата Bikelab.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.