Конкурсът на Vitosha Snowkite Fest: награждаванеДата на събитието: 10.05.2018
0

Награждаване конкурс Vitosha Snowkite Fest

Четвъртък вечер изглежда чудесна за приятни раздумки с познати и приятели, споделяне на преживени емоции и разказване на невероятни истории. Точно затова е чудесно, че награждаването на победителите във фото и видео конкурса на Vitosha Snowkite Fest, ще се случи именно в четвъртък, 10-и май, и именно на едно приятелско място – магазинът на TrueRiders на Голо бърдо 5.

Историите и емоциите, разбира се, ще бъдат разказвани визуално, което понякога е хиляди пъти по-добре от хиляди думи.

Ще можем да видим страхотните кадри от конкурса и да присъстваме на награждаването. Ще бъдат наградени общо четири работи – трите най-добри фотографии от сезон 2018 и най-доброто видео от сезон 2017.

Награда ще получи и някой късметлия, който се е отбил, за да почерпи вдъхновение от кадрите и да поговори за спорта с останалите, като преди това е харесал страницата на Vitosha Snowkite Fest. Чрез жребий, на случаен принцип, ще бъде изтеглен някой, който ще получи подарък от kitebg.com – Trainer kite на HQ.

Понеже от TrueRiders, пък са страхотни домакини, ще почерпят с наливна биричка за добре дошли. Ние от 360°, пък ще дойдем, за да разкажем за новото издание на фото- и видеографския конкурс Red Bull JOURNEYversity, който се захванахме да организираме за пореден път.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.