Конкурсът на Vitosha Snowkite Fest: награждаване

0


Дата на събитието: 10.05.2018

Сподели

Shares

Награждаване конкурс Vitosha Snowkite Fest

Четвъртък вечер изглежда чудесна за приятни раздумки с познати и приятели, споделяне на преживени емоции и разказване на невероятни истории. Точно затова е чудесно, че награждаването на победителите във фото и видео конкурса на Vitosha Snowkite Fest, ще се случи именно в четвъртък, 10-и май, и именно на едно приятелско място – магазинът на TrueRiders на Голо бърдо 5.

Историите и емоциите, разбира се, ще бъдат разказвани визуално, което понякога е хиляди пъти по-добре от хиляди думи.

Ще можем да видим страхотните кадри от конкурса и да присъстваме на награждаването. Ще бъдат наградени общо четири работи – трите най-добри фотографии от сезон 2018 и най-доброто видео от сезон 2017.

Награда ще получи и някой късметлия, който се е отбил, за да почерпи вдъхновение от кадрите и да поговори за спорта с останалите, като преди това е харесал страницата на Vitosha Snowkite Fest. Чрез жребий, на случаен принцип, ще бъде изтеглен някой, който ще получи подарък от kitebg.com – Trainer kite на HQ.

Понеже от TrueRiders, пък са страхотни домакини, ще почерпят с наливна биричка за добре дошли. Ние от 360°, пък ще дойдем, за да разкажем за новото издание на фото- и видеографския конкурс Red Bull JOURNEYversity, който се захванахме да организираме за пореден път.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.