Спечели sick награди от конкурса SICK Line

0
 

Сподели

Shares

Конкурсът за най-добра снежна линия – Sick Line, продължава до 23-и март. Организаторите от Scott Bulgaria и Linesickers ще наградят притежателите на най-яките линии, които успеят да съберат най-много гласове за видеата си или успеят да впечатлят специално сформираното за конкурса жури.

Повече за конкурса можеш да разбереш от публикацията тук или от фесйбук страницата там.

Дойде ред да разкажем повече и за наградите, с които можеш да си тръгнеш след участие в SICK Line.

Тъй като конкурсът е разделен в две категории – за най-добър „edit“ и най-добро „one shot“ видео, победителите в категориите ще спечелят или ски Scott Scrapper (категория „edit“), или ски Faction Candide 3.0 (категория „one shot“).

Sick Line награди

Scott Scrapper са ски, които се представят чудесно именно в дълбоката пудра и са идеални за още повече извънпистови приключения. Те имат много олекотена конструкция, създадена специално за условията, които фрийрайд терените предполагат – Sandwich Sidewall Construction Laminate.

Ските са оформени с рокер извивка и във върха, и в опашката, което позволява лесно каране през дълбокия сняг. Опашката с рокер увеличава площта от ските, която потъва в снега и по този начин позволява на върха да се вдигне нагоре, за по-добро движение през пудрата. Ските са изработени с дървена сърцевина по цялата дължина, което им придава необходимата гъвкавост и спомага за плавния преход между средната част на ските и върха/опашката. Освен това Scrapper са конструирани с Freestyle Finish ръбове, което означава по-голям базов ъгъл от 1.6 градуса, който прави въртенето на ските по-лесно и приземяването, и карането по рейлове по-стабилно.

Ските Faction Candide 3.0 са създадени, за да ни подпомагат в смелите снежни приключения от пистата до пудрата са подобреният вариант на модела, спечелил редица награди. Моделът за 2017 година на Faction Candide 3.0 е надграден с “micro-cap” конструкция и титаниеви планки за монтиране на автоматите. Ските са изработени от балсово дърво в комбинация с естествени ленени фибри, като балсовото дърво осигурява ниско тегло заради порестата си структура, която обаче е много здрава, а ленените фибри правят сърцевината на ските гъвкава заради устойчивостта си на опън и усукване. Ските са оформени с талия от 108 мм, рокер при носа и опашката и лека камбер извивка под автоматите.

Sick Line награди

Каски Julbo ще спечелят, класиралите се на второ място участници във всяка от категориите. Тези на трето място пък, ще бъдат наградени с маски от Julbo.

Историята на JULBO започва през далечната 1888 г., в Шамони и до днес марката е неопровержим лидер в производството на висококачествени каски и маски, създадени с мисъл за активния човек и специфичните условия в планината и сред природата. Брандът разработва и тества най-новите си модели в сътрудничество с цяла плеяда звезди и професионали атлети като Ули Щек, Глен Плейк, Енак Гаваджио, Самюел Антаматен, Нина Капрез. JULBO постоянно прави нововъведения, за да разработва и подобрява продуктите си. Компанията има репутацията на експерт в защитата от слънцето за високо-рискови среди.

Моделите каски, които участниците в конкурса могат да спечелят са Julbo Dune (“edit”) и Julbo Power (“one shot”). Mаските пък са Julbo Ison XCL („edit“) и Julbo Atlas („one shot“)

Ако още не си достатъчно надъхан да участваш, виж видеата, които вече влезнаха в битката за наградите.

Sick Line

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.