Нова година по римски

0


Дата на събитието: 30.10.2013

Сподели

Shares

Нова година по римски

„Арайвалс иди” е специалист в пътуванията в Европа и експерт в почивките, свързани със ски в Италия и Австрия. Фирмата е експерт и в избора на новогодишни дестинации и поради тази причина няма как да не предложи екскурзия в Рим.

Тесните улички на Рим, площад „Венеция”, Фори Империали, хълма „Капитолия”, Колизеума, Форо Романо, църквата „Сан Клементе”, площад „Навона”, Пантеона, фонтана Треви… Рим е едно от най-приятните места, на които можете да започнете новата година.

Новогодишната екскурзия на „Арайвалс иди” е от 30 декември 2013 до 2 януари 2014 – 4 дни и 3 нощи в празничен Рим.

Рим – Вечният град”, основан от братята Ромул и Рем през 753 година пр.н.е. Градът Рим израснал от заселванията около брод на река Тибър – търговски и транспортен кръстопът. Превърнал се е в една от най-популярните световни туристически дестинации заради невероятната си история и динамично настояще. Атмосферата на Рим пренася във величественото си минало и разкрива тайните на разпадналата се могъща Римска империя.

Ден 1, 30.12.2013:
Среща на летище София в 5.40 ч. Заминаване от София в 07.40 с полет на „Bulgaria Air” за Рим, Италия. Пристигане в Рим. Трансфер до хотела. Настаняване. Следобед (по желание – 32 евро/човек) разглеждане на Ватикана – Ватиканът, анклав в Рим, е суверенна държава, седалище на Римската католическа църква и папата. Разглеждане на базиликата Св. Петър, пл. “Св. Петър”, някои от Ватиканските музеи и др.

Ден 2, 31.12.2013:
Закуска. Обиколка на Рим с екскурзовод на български език (по желание – 32 евро/човек). Разглеждане на площад Венеция”, Фори  Империали, хълма Капитолия, Колизеума (отвън), Форо Романо, църквата “Сан Клементе” с гроба на Св. Кирил, площад “Навона”, Пантеона, фонтана Треви и др. Връщане в хотела. Нощувка. Празчнична гала вечеря.

Ден 3, 01.01.2013:
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Рим.

Ден 4, 02.01.2013:
Закуска. Заминаване за София в 10.00.

Екскурзията включва:
3 нощувки със закуски в хотел Appia Park Hotel 4 *
Самолетен билет София – Рим – София
Трансфер летище – хотел – летище
Медицинска застраховка

Екскурзията не включва:
Летищни такси
Обиколка на Рим, по желание – 32 евро/човек
Обиколка на Ватикана, по желание – 32 евро/човек
Новогодишна Гала Вечеря в хотела
Входни такси
Градска такса

Можете да видите всички подробности за новогодишната екскурзия в Рим на интернет сайта на „Арайвалс иди”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.