Европейските хардкор лидери Final Prayer в СофияДата на събитието: 06.11.2010
0

Сподели

0Shares
0 0

FINAL PRAYER е една от най-актуалните и силни банди от Европейската хардкор сцена за последните години. Въпреки честите им турнета, оказа се, че бандата има свободни дати през ноември и ще долети за два концерта на Балканите – Солун и София. Софийският концерт е на 6-ти ноември (събота) в новия клуб The Box (ул. “Д-р. Г.Вълкович” 12, на ъгъла с ул. “Ангел Кънчев”). Освен това ще се включат и Redound от София, както и гърците Senseless.

Final Prayer в България

Билетите са вече в продажба! 12 лева на предварителна продажба в магазин Corporide (София, ул. “Хан Аспарух” 53) и клуб The Box (вечерите когато има концерти), както и онлайн от www.corporide.com и www.hcspirit.com. Цена на място (в случай, че са останали) – 15 лева.

Final Prayerwww.myspace.com/finalprayer и www.finalprayer.de

Освен турнетата и живите им изпълнения, които са една от най-силните им страни, бандата не стои по-назад и със записан материал. Още със създаването си те записват демо касета, която е разпродадена мигновенно и е обявена за “Демо на месеца” от водещите немски списания за тежка музика. Освен това те имат издадени сплитове с Crisis Never Ends и Alcatraz, както и подписан договор с лейбъла GSR Music (Backfire!, Knuckledust, Kickback, The Setup, To Kill, Arkangel и т.н.), които пускат последвалите им два дългосвирещи албума (вторият мастериран от Alan Douches, работил със Sick of it All, Hatebreed и др.).
Но да се върнем на концертите на бандата – това е нещо, което със сигурност трябва да се види. Изпълнени с тонове енергия, присъщи единствено за 100%-ова хардкор банда. FINAL PRAYER свирят навсякъде – от забутани мазета на приятели до големи зали и фестивали на открито. Групата е делила една сцена с всякакви известни хардкор имена, за които можеш да се сетиш и са редовни гости на големите европейски хардкор фестивали.

Чуй ги на www.finalprayer.de или www.myspace.com/finalprayer, прочети текстовете им и ела да ги видиш на живо на 6-ти ноември (събота) в София, клуб “The Box”.

REDOUND е безспортно едно от най-споменаваните имена, ставайки въпрос за хардкор и бийтдаун в България последните години. Те са на почти всяко голямо събитие в страната ни и определено са показали, че го заслужават.
www.myspace.com/redound

SENSELESS са едно от най-големите имена на гръцката сцена, като вече са и доста добре познати на родните хардкор фенове.
http://www.myspace.com/senselesshxc

Клуб “The Box” е на ново място, на около 3-4 минути от площад Славейков – л. “Д-р. Г.Вълкович” 12, на ъгъла с ул. “Ангел Кънчев”. Мястото е с подобрена вентилация, без колони пред сцената и по-добра акустика. За съжаление капацитетът му е ограничен, а това важи и за билетите.

Final Prayer – Wartime (видео) – http://www.youtube.com/

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.