Соларни мобилни зарядни устройства Suntrica SolarStrap

0
 

Сподели

Shares

Искате ли да заредите мобилния си телефон по еколого-съобразен начин? Чеесто ли оставате с изтощена батерия и няма къде да я заредите? Suntrica SolarStrap™ означава, че никога повече няма да се озовете в подобна ситуация.

SUNTRICA

Прикачете Suntrica SolarStrap™ върху чантата си, към велосипед или палто, така че да се зарежда, докато сте навън – или просто го оставете на перваза на прозореца и след това го свържете към вашите iPod или iPhone, когато батерията ви се изтощи. Леко зарядно устройство, което събира слънчевата енергия във вътрешна батерия, готово за използване на момента или за по-късна употреба, Suntrica SolarStrap™, работи с iPod и iPhone. Той може да бъде също така бързо зареден от електрическата мрежа или от вашият компютър или лаптоп. Suntrica SolarStrap™ тежи само 65 грама и е с размерите на малък портфейл. Устойчив е на атмосферни влияния и грубо отношение.

Когато не се използва, батерията може да остане заредена няколко години.

Благодарение на различните видове адаптери SolarStrap™ Freedom е съвместим с повечето мобилни телефони, MP3 плейъри, GPS устройства, цифрови фотоапарати и други устройства, използващи 5V зарядно напрежение. С помощта на SolarStrap™ може напълно да заредите всеки мобилен телефон от най-висок клас. По мощност устройството е аналогично на оригиналното мрежово зарядно устройство.

SolarStrap™ Freedom е гъвкав и лек, и е предназначен специално за грубо използване на открито.

SUNTRICAТехническа спецификация
Номинална консумирана мощност (Зарядно устройство): 5.0 VDC, 500 mA
Номинална мощност: 5,0 VDC, 1000 mA
Капацитет на батерията: 1500 ма, 5,5 Wh
Работна температура: 0 ° C … +50 ° C
Размери (разгъната): 315 х 120 х 21 mm
Размери (прегъната): 161 х 120 х 27 mm
Приложение: Гъвкав, защитен от пръски
Тегло: 65 грама

Един час зареждане на слънце дава енергия, която е достатъчна за приблизително 20 минути време на разговори или около 8 часа в режим на готовност за вашия iPhone 3G.

SolarStrap™ Freedom е в пет различни цвята – розово, оранжево, зелено, синьо и черно.

SolarStrap™ Freedom е идеално за склоновете на планината, ако сте на плажа, на ски или колело, ако сте на риба или с каяк часове наред. Приложенията са безкрайни, а усещането за това, че винаги ще имаме заредена батерия, ни дава сигурност и спокойствие.

За повече информация можете да се свържете с официалния вносител на SUNTRICA за българия – УНИКАД ЕООД.

Продуктите на SUNTRICA се предлагат и в магазини Стената.

SUNTRICA

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.