За дамите в колоезденето

Моделът SCOTT Contessa Scale 30 Bike

0
 

Сподели

Shares

Мили дами, избрахте ли най-подходящият за вас велосипед, който да ви дарява с щастливи и безгрижни моменти всеки път, когато излезете навън? Ако все още не сте, запознайте се с модела Contessa Scale 30 на Scott, който е специално разработен с мисъл за вас.

Contessa Scale 30

Гамата Scale са колела, подходящи за дисциплината cross-country. Contessa Scale 30 е с лека спортна рамка от алуминий. Твърдата рамка на Scale е добър избор и за всекидневно каране в градски условия. Не само модела Contessa Scale 30, но и всички останали от серията са с меки вилки, с възможност за заключване от команда на кормилото.

Contessa Scale 30Ето и останалите параметри, които правят Contessa Scale 30 най-подходящото колело за вас.

Седалка

Един от най-важните аспекти при седалката на даден модел колело е комфортът. Именно затова моделът Scale 30 е изработен със седалка Syncros FL 2.5, която е по-широка и къса, съобразено с дамската физика на бедрата и таза.

Кормило

Contessa Scale е оборудвано с по-късо кормило – Syncros M 3.0/680 mm (За сравнение мъжките модели Scale пристигат с 720 mm и нагоре). Изборът на компонента е съобразен с дамската физика: женските рамене са по-тесни, ръцете – по-къси, а дланите са по-малки, в сравнение с мъжките. Съобразени са също с лапата и гриповете. Тези аспекти дават по-добър контрол на колелото и по-централна стойка, което е предпоставка да не се появяват болки в гърба.

Contessa Scale 30
Задвижване

По-добрата ефективност при въртене ви е гарантирана с модела Scale 30. Това е възможно, благодарение на специфичното съотношение между предавките в задвижването. Самото задвижване е Shimano FC–MT500.

Contessa Scale 30

Досега Contessa Scale идваха в две серии – с 27,5 цола и 29 цола гуми. От тази година, серията е само една, като размери XS и S са оборудвани с 27,5“ гуми, а размери M и L са с 29-ки.

Е, момичета, готови ли сте да събирате вдъхновение с Contessa Scale 30? Сигурни сме, че отговорът ви е да, затова можете да намерите повече информация за модела на място в магазините на Scott – бул. България 81-Бул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1 или онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.