Как да се регистрираш за Wings for Life World Run?

0
 

Сподели

Shares

Няколко прости стъпки, които трябва да изпълните, за да да се включите в най голямото световно бягане с кауза Wings for Life World Run.

 

1. Сваляне на приложението Wings for Life World Run (налично за Android и iOS) на мобилното ви устройство.

2. Регистрация в приложението, за което е необходимо заплащане чрез карта на еднократна стартова такса от минимум 8 евро. 100% от сумата отиват в полза на фондация Wings for Life, финансираща клинични проучвания и медицински изследвания, целящи откриване на лек срещу гръбнаните травми. Регистрацията в приложението ви дава уникален състезателен номер и гарантира, че виртуалният финал ще започне да ви „гони“ 30 мин след старта на бягането в 14:00 часа на 5-и май. Освен това с помощта на приложението резултатът ви от бягането и дарителската кампания ще бъде отчетен и включен в световната ранглиста с постиженията на всички участвали по света.

3. Чрез приложението можете да попълните локацията*, на която вие ще бягате, както и да се присъедините към някой отбор или да създадете свой и да поканите хора в него.

4. В деня на събитието приложението само ще ви напомни, че ви предстои бягане. Когато го отворите в 14 часа, то само ще стартира хронометър, а когато виртуалният финал ви настигне, ще индикира ясно със звуков сигнал, че бягането за вас приключва.

Бонус съвет: погрижете се батерията на устройството ви да бъде напълно заредена в деня на бягането, защото резултатът ви няма да бъде отчетен, ако телефонът ви се изключи.

Wings for Life
Снимка: Hans Herbig for Wings for Life World Run

Ако разпознавате каузата и искате да се ангажирате повече, чрез приложението може да дарите по-големи суми или да напрaвите собствена набирателна кампания, в която да поканите ваши приятели да се включат. Всички събрани от вас средства се отбелязват в резултата ви и този на отбора ви и ще получите сертификат с данните от бягането ви и събраните средства, независимо от резултата.

Бъдете част от най голямото световно бягане и станете част от една благородна кауза.

 

Бягайте на 3 май в 14 часа, където и да се намирате!

Следете всичко актуално за Wings For Life България на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.