Ново българско приложение за офлайн навигация

0
 

Сподели

Shares

WildMaps

Съвсем ново навигационно приложение – WildMaps, предоставя най-пълната карта на България. Приложението е мобилно (може да бъде свалено както за Android, така и за iOS операционни системи) и дава достъп до богата навигационна информация за градски, туристически, вело и офроуд маршрути.

Уникалното за приложението е, че предоставя пълната информация дори и офлайн, дори и в планината. В информация на auto.offnews.bg четем: „WildMaps предлага стандартното удобство на навигационните софтуери, с които сме свикнали, но и в планината, плюс опции за маршрутизиране, които никой друг продукт не предлага в световен мащаб. За пример, само с WildMaps е възможно да поискате маршрут за планински велосипед, като определите предпочитания за надморска височина, избор на трудност, избягване на макадам, на дълбоки води, обрасли пътеки, дълбоки коловози и много др.“

WildMaps използва информацията, съдържаща се в навигационната карта OFRM (Offroad Map), разработвана и осъвършенствена непрекъснато през последните 17 години. Офроуд картата включва информация за повече от 7900 населени места в страната, различни места за отдих и почивка, информация за туристи, съдържаща горски пътеки, хижи, заслони, чешми, както за още много полезни „точки“ като хотели и ресторанти.

WildMaps
Снимка: karta.bg

Пътищата и пътеките в приложението са разделени на 30 различни категории, което го прави много полезно за използване както от приключенци, които нямат търпение да „хванат гората“, така и от градски хора, „хванати“ в капана на голямо задръстване. Приложението сигнализира и отчита маршрути, които да бъдат избягвани и разполага с различни формули за изчисляване спрямо зададени параметри. Близо 70 000 км пътища и пътеки са категоризирани в приложението, така че то става полезно за придвижващите се пеша, с велосипед, автомобил, мотор или друго превозно средство.

WildMaps

Повече за приложението можете да научите от сайта тук, както и от страницата във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.