Red Bull JOURNEYversity сесия Moreni Chalenge: търсим те

0
 

Сподели

Shares
Red Bull Journeyversity, Bike Session
Снимка: Георги Даскалов, в кадър: Блейк Самсон, събитие: Red Bull JOURNEYversity: Байк сесия

Бегачи, фрийрънъри, ориентировачи и опитни екстремни атлети ще се впуснат в състезанието без аналог Red Bull Moreni Challenge тази година. Надпреварата, вдъхновена от Кирил Николов – Дизела, ще предизвика смелостта и издръжливостта на спортистите по природния феномен Морените на Витоша, а случването ѝ е поводът да организираме, заедно с Red Bull България, осмото издание на приключенския университет Red Bull JOURNEYversity.

След седем сесии, в които фотографи, филммейкъри и автори се впускаха с “главата напред” във вълнуващия свят на екстремните спортове, дойде моментът за поредното издание, в което обучение и приключение ще бъдат преплетени в едно.

Ако си фото- или видеограф с афинитет към необикновените предизвикателства, търсим точно теб!

Новото издание на Red Bull JOURNEYversity очаква визуални артисти (фото- и видеографи), с очи и със стабилни камери за необикновеното и предизвикателното. За тазгодишното издание търсим личности с интерес към фотографията, кратките видеа и фото/видео материалите.

Ако искаш да развиеш снимачните си умения до нивото на професионалистите в Red Bull, или искаш да плениш повече хора с работата си – изпрати ни резюме и портфолио.

Избраните за участие в JOURNEYversity след кандидатстване и одобрение ще имат възможност да се запознаят със стандартите за фото и видео заснемане и обработка на Red Bull Media House, да станат част от специално организирана приключенска сесия преди състезанието, да реализират самостоятелно създадено от тях съдържание. Платформата предоставя възможност за популяризация на репортажите през каналите на Red Bull.

Освен всичко друго, най-добре представилите се фотограф и оператор ще си разделят награден фонд от 2000 лв.

Red Bull Journeyversity Moreni Challenge

Ако се чудиш дали да се запишеш, имаме един въпрос към теб: Стабилно ли снимаш?

Състезанието по Витошките морени е единствено по рода си в световен мащаб, което ще направи участниците в JOURNEYvesity 2018 екип, отразяващ неповторимо събитие.

Срокът за кандидатстване в Red Bull JOURNEYversity, сесия Moreni Challenge е 18 МАЙ. Желаещите да станат част от неповторимото изживяване трябва да изпратят свои визуални материали и кратко резюме на redbullcontent.bg@gmail.com.

Red Bull Journeyversity

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.