Изложба „Обичам спорта, обичам София“

0


Дата на събитието: 24.04.2017

Сподели

Shares
Изложба "Обичам София, обичам спорта"
Снимка: Виктор Троянов

На улицата, в парковете и изградените спортни съоръжения, по време на специално организирани събития или в “домашната” планина Витоша – София е град, в който свободното време може да бъде прекарано активно. Изложбата “Обичам спорта, обичам София” ще разкрие именно възможностите за повече движение в ежедневието, които столицата предлага.

26 фотографии, подбрани от нас, екипът на 360mag.bg, на Виктор Троянов, Иван Зарков/Dices&Dots, Анастас Търпанов, Любомир Ботушаров и Иван Добрев показват как столицата, със своето близко разположение до планината Витоша, разнообразната си архитектура и различните спортни събития, се превръща в “игрална площадка” за редица активности през цялата година.

В изложбата ще видим както някои от най-атрактивните градски спортове, като лонгбординг и кънки, така и други по-адреналинови активности като планинско колоездене, фрийрайд ски и сноуборд, каяк в бързи води, парапланеризъм.

Изложба "Обичам София, обичам спорта"
Снимка: Ира Кюрпанова

Мястото си в изложбата намират и кадри от някои от най-емблематичните за София събития като “Обиколката на Витоша”, Winter Bike Duel, Home Мountain Bike Cup, X lines и др.

Изложба "Обичам София, обичам спорта"
Снимка: Иван Зарков, Dices&Dots

Паната ще бъдат разположени в градинката “Кристал” в София и ще могат да бъдат разгледани от 23-ти април до 6-и май. Официалното откриване ще се състои на 24-и април (вторник) от 17:00 часа.

Изложбата “Обичам спорта, обичам София” се организира от Фондация “София – Европейска столица на спорта” с подкрепата на “Софийска вода”.

Изложба "Обичам София, обичам спорта"
Снимка: Виктор Троянов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.