Да стигнем по-далеч и по-високо

Със серията велосипеди Aim на марката Cube

0
 

Сподели

Shares

Дните, които прекарваме в планината или града, докато караме колело, не са изгубени дни. Затова и често мечтаем за тях. А вие? Знаем, че е така, и по тази причина Bike Center отново ще ви въоръжат с добри идеи за подходящ за вас велосипед, ако все още сте изправени пред тежкия избор какъв да бъде той.

Bike CenterЗапознайте се със серията Aim от 2018 г. на марката Cube. С нейните модели ще се чувствате на място, независимо дали предпочитате да практикувате любимото си занимание по планинските пътеки или в градски условия. Все пак обаче колелата са създадени така, че да усетите на какво са способни, когато се изправите пред сериозността на горските терени. Теглото и геометрията на велосипедите от серията Aim ви позволяват да се изкачвате с лекота, а качественото окачване ще ви прави още по-уверени, докато се спускате.

Не се съмнявайте, че колелата Cube Aim са създадени с последните технологични новости. Това ви гарантира, че ще се чувствате комфортно, независимо дали карате за един час или цял ден. Велосипедите са изработени с технологии, които издържат на сериозно натоварване по планинските терени. Ето и кои са те:

Усъвършенствано формоване на тръбите

Bike CenterТази технология позволява различните тръби на рамката да бъдат трансформирани механично. По този начин те ще бъдат оптимизирани без допълнително износване на материала. Производственият метод е вдъхновен не само с по-красив външен вид, но и от функционалните предимства – по-лека, но същевременно по-здрава алуминиева рамка.

Гъвкава геометрия на рамката

Bike Center

Оптимизираната геометрия е резултат от дългогодишно тестване на различни концепции. 3 са основните неща, които водят до гъвкавото разпределяне на натоварването:

  1. Увеличеният офсет на вилката дава същата стабилност като на 26-инчово колело, без да се изостря челния ъгъл. Това от своя страна освобождава място за предното колело.
  2. Марката Cube патентова специално монтиране на предния дерайльор, който дава повече отстояние от задната гума, като запазва ъгъла на седалковата тръба и гарантира оптимална стойка на колоездача.
  3. Височината на средното движение остава същата като на 26-инчово колело. Това довежда до естествена позиция на седене, което означава, че комфортът на 29 и 27.5-инчовите колела остава на най-високо ниво.
Лека и здрава 6061 алуминиева сплав

Bike Center

Алуминий 6061 полежи на топлинна обработка. След нея материалът става по-здрав, както и издръжлив на ръжда, умора и подходящ за изработката на лека тръба с голяма здравина.

Лесно закрепване и повишена здравина

Благодарение на лесно сменяемото ухо на дерайльора, той може да бъде премахнат, без да повреди рамката при падане или удар. Резбата се намира на ухото, а не в рамката, както е по принцип.

Кабелите са интегрирани в рамката

Кабелите на жилата и спирачките са скрити в тръбите на рамката. Това ги предпазва от прах и ожулвания, а рамката изглежда стилна и изчистена.

Многослойно водно боядисване

Bike Center

Алуминиевите рамки са полирани, а върху тях се нанасят логото и графиките с многослойна мокра боя. Това спестява тегло и се подобрява дълготрайността и блясъка на боята.

А ето и моделите на Cube Aim, които ще направят приключението най-добрия ви приятел:

Cube Aim

Този модел определено ще ви загатне за потенциала на цялата серия. Комфортното каране и стабилното поведение в завоите са ви гарантирани във всеки един момент, благодарение на алуминиевата рамка. Останалите компоненти също са не по-малко надеждни – вилка Suntour и мощни дискови спирачки, които са новото при гамата за 2018 г. Гъвкавата система при създаването на рамките гарантира удобство при всички размери.

Cube aim
Cube Aim Pro

Ако офроуд приключенията са ви кръвта, това е моделът за вас. Рамката му е лека, здрава, но едновременно с това и отзивчива. Също така велосипедът се характеризира с окомплектовка от качествени компоненти. Дисковите спирачки Tektro и амортисьорната вилка Suntour ви гарантират сигурно управление и достатъчна спирачна сила. А размерите са подходящи и удобни за всички.

Cube Aim Pro
Cube Aim Race

За да се впуснете в сериозни планински предизвикателства, разбира се, имате нужда от подходящ за тази цел велосипед. Не се съмнявайте, че Cube Aim Race е точно такъв. С него ще можете да тествате физическите си възможности, благодарение на заключващата се вилка Suntour, хидравличните дискови спирачки на Shimano и 24-скоростната трансмисия.

Cube Aim Race
Cube Aim SL

Висококачествените компоненти, ниското тегло и прецизността в завоите ще направят карането ви незабравимо, независимо дали ще го осъществите по ежедневния си маршрут или ще се впуснете в по-дълго планинско предизвикателство. Увереността ви е гарантирана, благодарение на 27-скоростната система Shimano, мощните хидравлични спирачки и регулируемата вилка Suntour, която е със заключващ механизъм.

Cube Aim Allroad

Ако искате всичко от едно колело, този модел е за вас. С него можете да се впуснете в офроуд приключения, както и да се придвижвате до работа всеки ден. Сваляемите калници на колелото ще ви пазят при лошо време. А вече няма нужда да се притеснявате от дупките и високите бордюри.

Всеки един от моделите на Cube Aim можете да тествате или да закупите от магазините на Bike Center. Точното им местоположение намерете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.