Да изберем най-подходящия за нас велосипед

0
 

Сподели

Shares

Дойде и така дългоочакваният сезон, в който да извадим велосипедите и неуморно да започнем да практикуваме любимото си занимание. Ако все още обаче се чудите кой е най-подходящият за вас модел колело и как да го изберете, от магазини Scott ще ви въведат в процедурата стъпка по стъпка, което ще ви помогне да получите търсените отговори.

Стил

Един от важните аспекти при избора на велосипед е да бъдете наясно по какъв терен искате да карате. Именно с неговите специфики са свързани и различните дисциплини в планинското колоездене. А те предполагат и различни характеристики, които трябва да притежава съответното колело.

Scott
Основни характеристики

Това, което трябва да знаете за основните характеристики, е, че най-важните сред тях са: окачването, размера на гумите, материала на рамките, скоростите и спирачките.

Размер

Едва ли ще се учудите, че колелото трябва да ви е по мярка. А как да определите дали е така? Един от най-добрите варианти – на място в магазина.

Сигурни сме, че вече можете да изберете с лекота най-подходящия за вас модел велосипед. Направете го в каталога на магазини Scott или на място – ул. “Козяк” №14бул. ”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1., където, не се съмнявайте, ще получите компетентни съвети и напътствия.

Освен това сега имате възможност да поръчате предварително колело от модели 2018 и да получите отстъпка от редовната цена. За целта е нужно да разгледате каталога и да изберете велосипеда, който ви приляга най-много. Промоцията важи само онлайн, в случаите, когато избраното от вас колело не е налично в някой от магазините.

След като направите своя избор, се свържете с магазини Scott, за да заявите каква част от сумата ще капарирате и те да ви запазят колелото. Ако предплатите 30%, ще получите велосипеда с 15% отстъпка. А ако предплатите цялата сума, ще можете да се сдобиете с него с 20% отстъпка от редовната цена.

Когато завършите процедурата, от вас ще се изисква да изчакате колелото си не повече от 3 седмици (важи за вече произведени велосипеди) и да се впуснете в невероятни приключения с него!

Пълните условия на промоцията можете да видите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.