Къмпинг куб – за незабравими приключения

0
 

Сподели

Shares

Колкото по-очарователно става времето навън, толкова по-устремено мислите ни се запътват към онези безгрижни моменти, в които свободата е най-верният ни приятел, а палатката – наш дом. Замисляме се обаче и за това, че дом е силна дума, правопропорционална на уют и щастие, и не всяко оборудване може да се превърне в такъв. Затова започваме да търсим най-подходящия модел, който след всеки престой под звездите, ще ни кара да искаме да се връщаме обратно пак и пак.

Не след дълго попадаме на нещо ново и различно. Именно такъв в същността си е Къмпинг кубът. Продуктът е еволюционен и не прави компромис с нито един от аспектите, които търсим при съвършеното къмпинг оборудване.

Къмпинг куб

Това, което ни впечатли, беше, че с къмпинг куба имаме продукт 2в1. През деня разполагаме с шатра и можем да се радваме на слънцето, докато същевременно сме на сянка. А вечер за секунди се превръща в идеалната палатка, където да спим удобно и спокойно.

Къмпинг куб

Фактът, че разпъването на куба отнема буквално минута, премахва всичките ни притеснения, в случай че се наложи да го направим, когато навън е вече тъмно. Също така, едва ли има по-подходящ продукт за високите хора, които вече не трябва да се навеждат и да правят нетипични движения, когато влизат в палатката си.

Къмпинг куб

Къмпинг кубът разполага с голяма врата – вход към просторното закрито пространство, където имаме всички предпоставки да създадем уюта, за който толкова мечтаем, независимо къде сме. Имаме и възможността да разберем какво се случва навън не само по заобикалящите звуци. Три прозореца със страници позволят да превърнем звук и картина в едно цяло.

Къмпинг куб

И тъй като сме фенове на къмпингуването не само с приятели, но и с домашни любимци, сме приятно изненадани от факта, че е помислено и за тях. Кубът разполага и с врата, специално за тях, която е с подсилен цип.

Къмпинг куб

Освен всичко, намираме и три джоба с изходи за електричество и специални пригодени ципове. Те пазят от метеорологичните условия навън, което е страхотнов в случай, че нещата не вървят по план.

Къмпинг куб

Просторният куб дава възможност да закачим багажа и аксесоарите си на О-образни халки. Усмихваме се по-широко, защото знем, че вечер ще спим спокойно, без да има всякакви вещи около и върху ни. А друг важен аспект – чистотата, също е напълно постижим, благодарение на входната постелка за събуване.

Може би вече се питате колко тежи подобно оборудване. Ние също се замислихме за този „проблем“, но разбрахме, че лесно можем да се справим с пренасянето на куба, тъй като имаме възможност да го съхраняваме в удобна чанта на колелца.

Къмпинг кубът се оказа супер готин продукт, с който с удоволствие ще се „разпънем“ при следващото си пътуване. Затова продължаваме да се интересуваме кои модели отговарят на гореизброените характеристики. Те са два – Къмпинг куб E-Z UP – модел за конструкция с полегати крака и Къмпинг куб E-Z UP – модел за конструкция с прави крака. Разбира се, и двата могат да бъдат съчетани с шатра E-Z UP.

И не на последно място, продуктът разполага с 3 години гаранция за безупречно качество. Размечтахте ли се и вие вече? Ако това е така и идеите за следващото къмпингарстване вече напират в главите ви, не се колебайте да потърсите повече информация за къмпинг куба тук. А след това ни остава само да ви пожелаем невероятни приключения с него!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.