360°: Добрата и лошата новина

0
 

Сподели

Shares

360 and Adventure Animals

Имаме една добра и една лоша новина за вас. Ще започнем с добрата, защото след като я чуете, ще разберете, че и лошата не е изобщо лоша.

От няколко месеца работим по проект от световен мащаб и развиваме усилено стратегията си за разширяване на хоризонта, до който 360 стигаше до този момент.

През годините на съществуването си, нашата медия изигра забележителна роля на медийната и приключенската сцена в България. Вдигнахме летвата високо, а нашето вдъхновение и това, което оправдава безсънните ни нощи, е влиянието, което оказваме върху нашата общност. Не само списанието, но цялата ни медия, се създава от нашите хора за нашите хора и това винаги е бил водещият ни принцип.

Удоволствието да представяме някои от най-забележителните членове от нашето голямо семейство, за да вдъхновим други, е най-голямата ни мотивация. Списание 360 e до голяма степен носителят на това влияние и без излишна гордост може да твърдим, че то изведе на повърхността културата на приключенския начин на живот и екстремните спортове у нас. Но истината е, че всички ние – нашата вече формирана общност – сме готови да си поемем дълбоко дъх и да издухаме териториите на влиянието ни далеч отвъд географските граници на България.

За целта, работим усилено, ден и нощ, по новата платформа и сме все по-близо до финалната цел. Сега, малко преди официалния й старт, е и моментът да ви я представим, за да може вие – нашите приятели в 9-годишната ни история в България – да станете част от живота й още от самото начало!

Запознайте се с Adventure Animals – глобална платформа за приключенски туризъм, спорт и пътешествия. Едно място, където да почерпите вдъхновение, да споделите преживяване, да научите всичко най-интересно и да станете част от световното приключенско семейство.

На страницата във Facebook ще може да следите как се движи развитието на платформата. Искаме заедно да обсъждаме съдържанието й, елементите, функционалността – всичко! Съвсем скоро ще пуснем бета версията и членовете на нашата общност ще получат специални покани да станат бета-тестери на платформата. Искаме заедно да се движим напред и да съумеем да създадем съвършения инструмент, който да направи приключенската общност по-силна и по-осъществена.

Надяваме се, че сме успели да ви развълнуваме поне малко. Ако не, сигурни сме, че ще го направим, когато скочим заедно в играта на висшата лига.

Adventure Animals

И сега, относно лошата новина. За повечето от вас, 360 е предимно онова автентично българско и авторско списание, което от години дава вдъхновение на хиляди. За съжаление, енергията, с която разполага нашият отбор, не ни достига, за да продължаваме да поддържаме това изключително качество и стандарт, което винаги сме предлагали.

Мислихме много как да разпределим силите и ресурсите си сега, когато новите ни проекти изискват повече внимание от новородени деца и целият ни отбор беше единодушен:

Още от раждането си като мъничко безплатно издание през 2009 година, Списание 360 еволюира с все по-забележително качество. То се превърна в една от най-ярките звезди на българското медийно небе и всяко ново издание беше все по-приятно за очите и пръстите, които го разлистват.

И тъй като нямаше как да направим компромис с неговата визия и съдържание, решихме да го замразим. Но спокойно – място за отчаяние няма!

Първо, това решение е временно. Вече имаме големи планове за неговото прераждане. Кога? До месец, два, три или година – това зависи единствено от нас и бъдещото развитие на останалите части от медията 360.

Платформата 360 винаги е била преди всичко място за хора, приключения и цялостна философия на живот. Лицата на медията са много – списанието, уебсайтът, събитията и хората, които представяме. Искаме ясно да подчертаем, че медията ще продължи своето съществуване – на сайта ни и занапред ще може да намирате най-интересното и актуално за всичко, свързано с приключенските спортове и пътешествия. Ще продължим да сме водеща част от събитията, които ни правят по-здрави, по-активни и щастливи. По всяко време може да се отбиете в офиса ни на площад Славейков, или да ни пишете във фейсбук или на имейл за всичко, което ви вълнува и искате да споделите. Ние сме тук, и няма да мърдаме никъде. Просто се развиваме.

Част от това развитие е и временното решение за спирането на хартиеното издание на 360. И колкото и да ни е мъчно, знаем, че това е правилното решение. Защото ще имаме възможността и капацитета да вложим цялата си сила и енергия в развитието на нещо много по-голямо, по-осъществено, по-влиятелно. Защото ни дава възможността да достигнем до толкова много хора, от всеки край на света. И да заразим с ентусиазъм, вдъхновение и позитивизъм. Което, в крайна сметка, винаги е било нашата мисия.

Гледаме в бъдещето, а там на мястото на списанието идва гигантът, наречен

ADVENTURE ANIMALS.

Adventure Animals

Заради неговите размери и капацитет, цялата ни платформа се разширява многократно. С други думи, цялата българска основа ще следва международния ритъм на ADVENTURE ANIMALS и ще се интегрира в новата обща визия и стратегия.

И когато ADVENTURE ANIMALS вече тича по планините на света, плува в големите океани и се рее из въздуха над далечни земи, ние ви обещаваме списание, което ще ви спира дъха.

Но дотогава пожелайте на Списание 360 лека нощ и се запознайте с най-новите животни на терена – ADVENTURE ANIMALS.

Последвай Adventure Animals във Facebook, Instagram и Twitter .

Adventure Animals

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.