Wings for Life World Run в 5 български града

0
 

Сподели

Shares
Wings for Life World Run
Снимка: Thomas Sweertvaegher for Wings for Life World Run

Глобалното събитие Wings for Life World Run ще завладее цели пет български града при второто си издание у нас. Заради уникалния формат на събитието и с помощта на приложението Wings for Life World Run App всеки ще може да бяга, където и по света да се намира, а в следните градове ще можем да се присъединим към организирани бягания:

София
Wings for Life App Run Sofia

Столичното бягане ще се случи с изключителната подкрепа на RunBG. Стартът ще бъде разположен близо до езерото “Ариана” от страната на паркинга на Националния стадион. Бягащите ще се надпреварват с виртуалния финал по 5-километрово трасе.

Виж повече: App Run Sofia, Borisova Gradina

Бургас
Wings for Life App Run Burgas

Морската градина на града ще стане „писта“ на организираното от Васил Динев бягане. Стартът и финалът ще бъдат разположени при „Пантеона“.

Виж повече: App Run Burgas

Велико Търново
Wings for Life App Run Veliko Tarnovo

Старопрестолната столица и TurnovoRuns ще очакват всеки, който иска да стане благодетел на каузата в парк „Света кора“ за бягане по 1.25-километрова обиколка в зелен горски тунел с дебела сянка.

Виж повече: App Run Veliko Tarnovo

Варна
Wings for Life App Run Varna

Бягането в подкрепа на фондация Wings for Life ще се проведе в Морската градина благодарение на Fit2Run. И тук трасето ще бъде 5 километра, но както знаете – в Wings for Life World Run всеки бяга, докато не бъде настигнат от виртуалния финал.

Виж повече: App Run Varna

Пловдив

Пловдив
Снимка: Pixabay

Градът на тепетата се присъединява към световното бягане със събитие именно на едно от тепетата – Младежкият хълм. Това бягане ще бъде доста предизвикателно със старт при стълбите зад бензиностанцията на Коматевсия възел и организация от PowerFit.

Виж повече: App Run Plovdiv

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.