Garmin свиква отбора за Маратон София 2024: местата са ограничени!

Побързай и се запиши в отбор Garmin на Wizz Air Sofia Marathon 2024!

0
 

Сподели

Shares

Отбор GarminНаближава ежегодният столичен маратон – Wizz Air Sofia Marathon. Тази година той ще се проведе на 13 октомври (неделя) със старт от площад “Княз Александър Батенберг”, пред Националната художествена галерия. Трасето отвежда състезателите през центъра на града и преминава близо до повечето исторически забележителности.

Тази година Garmin отново е официален партньор на маратона и традиционно 10-километровата дистанция е част от световните Garmin Run Series. Освен това всички участници, независимо от дистанцията, на която бягат (42.195 км, 21.098 км и 10 км), имат много причини да се запишат за участие в отбор Garmin.

Отбор Garmin - Marathon Sofia 2023
Отбор Garmin – Marathon Sofia 2023

Отбор Garmin

Всяка година Garmin Bulgaria дава възможност на участниците да станат част от отбор Garmin и заедно да споделят вълнуващата емоция от състезанието. Всеки, който се запише в отбора, получава и допълнителен стартов пакет Garmin.

За всички участници в отбора има специално обособена зона Garmin, която от години е една от най-горещите точки на маратона. Там участниците в отбора могат да загреят преди състезанието, заедно с част от посланиците на марката в България, както и имат възможността да се включат в различни забавления и да спечелят вълнуващи награди.

Отбор Garmin - Marathon Sofia 2023
Отбор Garmin – Marathon Sofia 2023

Записването в отбор Garmin за всяка от трите дистанции можете да направите ONLINE тук!

Таксата за записване в отбор Garmin остава „ранна“, независимо кога се регистрирате! Това е още едно не малко предимство да сте част от отбора на Garmin!

Записвайки се в отбор Garmin, автоматично сте регистриран в състезанието, без необходимост от допълнителни действия от ваша страна.

Крайният срок за записване в Team Garmin е 25.09.2024 г. Броят на стартовите номера е ограничен!

Всички, записали се в отбор Garmin, ще се покажат в стартовия списък на Маратон София, както и на уеб страницата в седмицата преди маратона.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.