Masters of Dirt: Браян Фокс

0
 

Сподели

Shares

В поредица от материали се пренасяме в света на едно от най-зрелищните шоута в света – Masters of Dirt! Друг атлет, с когoто се срещнахме, е американецът Браян Фокс, който ни разказа за това, че чувства всички в шоуто като едно семейство и защо за него MOD е най-силното събитие в кариерата му.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Първа част и интервю с легендарния мотокросист Едга Торонтерас
ИСКАШ ОЩЕ?: Втора част и интервю с Адолф Силва

Masters of Dirt

Това първият ти път на MOD ли е?
Всъщност миналата година бе първият ми път на Masters of Dirt и беше едно изключително и незабравимо преживяване. Тогава карах много малко, защото падах доста и се притеснявах дали отново ще ме извикат. Истината за тук обаче е , че най-важното нещо е какъв човек си и как се вписваш в семейството. Цялата тази продукция е едно гигантско семейство. Това е най-великото шоу на земята.

Това е най-якото, че всички са заедно и са близки.
Абсолютно. Няма никакво напрежение. Ако не го усещаш, не го правиш, ако го усещаш, обаче, те ще ти помогнат да дадеш най-доброто от себе си.

Masters of Dirt

Какви са плановете ти за шоуто и кой е най-добрият трик, който ще пробваш?
Вчера планирах двойно салто на първия скок и след това 1080 на втория скок, но няколко пъти се приземих малко по-надолу на попивката на първия скок. Това е нещото, върху което работя в момента. Много искам да направя 1080-то, защото никой на MOD не е правил чисто 1080 по този начин. Да, това е нещото, което планирам, ще се получи зверско!

Коя част от MOD ти харесва най- много?
Атмосферата, тази огромна зала с всичката публика, да бъдеш на върха на засилката, светлините, музиката, шоуто. Хореографията на MOD, цялото това нещо е невероятно и не може да се види никъде другаде. Това си мислех миналата година, докато стоях най-горе и чаках да дойде моят ред. Не можех да повярвам какво се случва наистина. Отново ще се повторя, но тази цялата комбинация от едни от най-добрите карачи в света, екплозивните трикове, зверската публика и арена, превръщат MOD в нещо абсолютно извънземно.

Благодаря ти много, Браян, пожелавам ти успех и се пази!

Masters of Dirt

Това, което силно ми направи впечатление в MOD е, че екшъна не спира и за миг. Постоянно нещо се случва, което не оставя сърцето ти в покой до края на събитието. Нещото, което до сега не бях виждал никъде, е лазерното шоу. В един момент цялата зала изгасна и музиката спря. Цялото нещо бе последвано от включването на няколко лазера, които сякаш сканираха залата и публиката, и изведнъж на засилката се появиха мотокросистите в нещо като диодни дрехи, на които се виждаха само определени точки. Цялата комбинация от звук, лазери и бруталните трикове беше нещо, за което дори като си спомням, продължавам да настръхвам.

Цялото музикално оформление е от DJ Mossaken, който миксира зверски познати и не толкова познати парчета и те кара постоянно да си на крака.

В Masters of Dirt има от всичко за всеки. Неспиращ екшън и няколко часа пълна лудница за сетивата. MOD 2018 All in ни взриви мозъците, за 2019-та, дори не искам да мисля. Препоръчвам изживяването на всички, защото е незабравимо!

Masters of Dirt

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.