Masters of Dirt 2018: Адолф Силва

0
 

Сподели

Shares

Masters of Dirt 2018

Masters of Dirt е различно шоу в сравнение с другите си братчета. Тук идеята е всички да се забавляват заедно, карачите избухват с едни от най-скандалните трикове и няма никакво напрежение. Може би затова можете да видите например, как Адолф Силва прави в серия двоен бекфлип, последван от флет спин 720 или как 10-има мотокросисти правят един след друг бекфлип с вариация в продължение на 5 минути. Адолф Силва също така е от атлетите, които карат по повече от едно неща. Ето какво ни разказа той.

Masters of Dirt 2018

Как се чувстваш на MOD 2018?
Чувствам се супер надъхан. Нямам търпение шоуто да започне и всички да започнем да караме! Тази година за мен е различна. Ще карам и колело, и мотор и ще бъде много интересно. Всяка година шоуто става все по-силно, просто е невероятно.

Какви са плановете ти за шоуто, ще пробваш ли нещо ново?
Да, както казах и по-рано, ще карам и мотор, и колело. В първата част ще съм на мотора, а във втората част ще карам маунтинбайк. А за сесията, в която всеки трябва да даде най-доброто от себе си, ще пробвам тройно салто.

Masters of Dirt 2018

Ти си започнал със сърф, после скейт, а сега си байк-про, как стана това?
Преди живеех в Лос Анджелис и съответно карах много сърф и скейт. Разбира се, често ходех в скейт парковете да карам и един ден мой приятел беше със своя BMX и аз просто реших да пробвам. След това се преместих да живея в Барселона, където живеех много близо до един байк парк. Започнах да карам много и така се развих супер много в спорта.

Кажи няколко думи за българските фенове.
Не спирайте да карате, правете това, което искате и ви прави щастливи и един ден, със сигурност ще постигнете това, което искате.

Мерси, Адолф, успех довечера!

Masters of Dirt

Друга, много интересна част от шоуто са “Fuel Girls”. Това са няколко, меко казано скандални девойки, които всяка година правят брутално огнено шоу. Хореографията им е изключителна. Можете да ги видите на 15 метра над арената – въртят огньове или бълват пламъци, докато някой от атлетите прави флипове с нещо под тях. Цялата сцена е изключително красива и в един момент усещаш, че си хипнотизиран от девойките, музиката и огъня.

Masters of Dirt

Друг атлет, с когото се срещнахме, е американецът Браян Фокс. Какво ни разказа той можете да прочетете в интервюто.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.