А защо не сплитбординг през април?

0
 

Сподели

Shares
splitboard
Снимка: Active Junky

Истинският сплитбординг започва сега, по тениска и на слънчице! С тези думи от TrueRiders посрещат по-топлите дни и ни подканват да се разходим в планината по един от най-вълнуващите начини – със сплитборд. Някой все пак някога беше казал: “Само който е пробвал сплитбординг, само той е усещал истинското удоволствие от снежната планина” и ние сме напълно съгласни.

Splitboard TrueRides
Снимка: TrueRiders

Разделящите се дъски набират все по-голяма популярност, но все още са пренебрегвани от мнозина. Именно за да популяризират тази вид зимна активност от TrueRiders цяла зима предлагат турове до Витоша – с водач, в лицето на Дойчин Дойчинов, който не само те отвежда до избрания (спрямо условията и възможностите на карачите) спот, но и дава ценни съвети за необходимата екипировка, поведението в планината и всичко останало, свързано с карането на сплитборд. Самата екипировка може да бъде наета от магазина непосредствено преди тура, а пък тези, които се запалят по спорта, винаги могат да разчитат, че на “Голо бърдо” 5 ще намерят най-добрите продукти.

Splitboard TrueRides
Снимка: TrueRiders

В момента в магазина предлагат няколко наистина много добри оферти, свързани с разработените демо дъски за сплитбординг, сплитбордове на култови марки и ръчно направените автомати Karakoram, за които ви разказваме в тази статия.

Най-подробна информация за всичко, което ви интересува около сплитбординга, както и редица други спортове като сноуборд и колоезденето (което започва също съвсем скоро) можете да получите в магазина на TrueRiders. Там ще ви посрещнат като приятели и точно като на приятели ще обяснят кои са най-подходящите компонент от екипировката за вас. Междувременно следете страницата на магазина във Фейсбук за всякакви новости.

Splitboard TrueRides
Снимка: TrueRiders

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.