Добрата тренировка има нужда от хубава музика

Получаваме я със слушалките на Panasonic

0
 

Сподели

Shares

Какво е нужно, за да полетите от кеф? Добра тренировка и хубава музика! Много често едното не може без другото. Музиката ни дава крила, вдъхновява ни и ни помага с лекота да стигнем там, закъдето сме запътили. А защо не и да се прицелим още по-нависоко след това? Именно затова е важно тя да идва от висококачествен източник, който да е най-верният ни приятел в тези моменти.

Ако вече умувате кое е най-доброто за вас, от Panasonic ще ви помогнат да не се чудите повече.

BTS10 Lifestyle
Слушалки Panasonic RP-BTS30 

Не се съмнявайте, че с безжичните слушалки „Wings“ няма да спирате да вървите напред. Те са създадени специално за активни хора. Няма значение дали тренирате в залата, парка или просто сте се устремили към някой връх. Заедно с любимата ви музика, те ще ви дават крила, дори и в моментите, когато искате да се откажете.

 

BTS10

Слушалките „Wings“ съчетават в себе си най-важните неща, от които имаме нужда, когато сме в движение – висококачествен звук, надеждно закрепване, възпроизвеждане, което трае с часове, водоустойчивост, бързо зареждане и не на последно място – комфорт заради леката им конструкция. Това ще ви мотивира да преминавате безпроблемно през всяко препятствие пред вас, да не спирате, преди да се качите на върха, и най-важното – след всяка цел да идва нова.

BTS10 Lifestyle Gym

Основни характеристики на слушалките „Wings“:

Безжичните слушалки имат регулатор за бързо наместване и регулируем клипс с мек еластомер. Това означава, че основната ви задача е да се движите и да не мислите за нищо друго, защото регулаторът ви осигурява надеждно закрепване във всеки един момент. Удобството, с което ви даряват, е предпоставка и усмивката ви да не слиза от лицето.

BTS10 Lifestyle Gym

Слушалките са с традиционен стил, изработени по този начин от съображения за безопасност. IPX4 е функцията, която не трябва да ви спира и в най-интензивните моменти, защото защитава слушалките от пот и вода. Говорителите им са 14.3-милиметрови, с неодимови магнити. В допълнение, към тях е предвидена специална конструкция с уникални капачки за засилване на басите. Това ще прави музиката, която слушате, още по-мотивираща и красива, пътят ще ви се струва по-лек, а вътрешната ви сила – по-голяма.

 

BTS30

Не се притеснявайте, че BTS30 ще ви изоставят по време на тренировката ви. С тях ще имате възможност да се откъснете от рутината и да бъдете активни, независимо къде, в рамките на 6 часа. А ще ви отнеме само 90 минути, за да заредите батерията след това. Освен това, ако я заредите в рамките на 15 минути, ще имате възможност да се наслажадавате на висококачествения звук на слушалките 70 минути – идеалното време за една бърза и качествена тренировка. Общото тегло на BTS30 е само 10 гр., което не се съмнявайте, ще ви кара да се чувствате комфортно във всеки един момент, при всяко едно възвишение…

Мотивирахте ли се? Сигурни сме, че вече сте заинтригувани от BTS30, затова кликнете тук, за да намерите повече информация за модела.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.