Хвани всяка вълна: животът на Леърд Хамилтън на СФФ

0


Дата на събитието: 25.03.2018

Сподели

Shares

Take Every Wave The Life of Laird Hamilton (3)

„Хвани всяка вълна: животът на Леърд Хамилтън“ ще можем да видим като част от програмата на София филм фест тази неделя (25-и март) точно в 20:45 в Дом на киното. Филмът проследява забележителния живот и легендарната кариера на големия сърфист Леърд Хамилтън – атлет, който отказва да се състезава професионално и въпреки това доминира в този спорт както никой друг не е успявал.

Можеш да спечелиш една от петте двойни покани за прожекцията като участваш в играта под постинга с тази статия във Фейсбук страницата ни.

Условието: тагни приятел, с когото би искал да отидеш на прожекцията. В неделя по обяд чрез томбола ще изтеглим имената на петима късметлии, които ще получат двойни покани за филма. Поканите ще очакват всеки спечелил на касите на киното.

Биографичната история на Леърд е разказана по време на зимния сърф сезон в Кауай. Чрез смесване на непоказвани досега архивни кадри и специално заснет материал в Южна Калифорния, Бермуда и Кауай „Хвани всяка вълна: Животът на Леърд Хамилтън“ представя миналото и настоящето като личен и въздействащ портрет на една суперзвезда в спорта. Филмът предлага изключително лично интервю с Леърд, както и разговори с членове на семейството му, приятели, колеги и негови критици, които го познават най-добре.

Take Every Wave The Life of Laird Hamilton

„Когато нещо успее да грабне интереса ми, аз искрено се вълнувам. Човек посвещава една година от живота си, за да направи филм, така че е много трудно да работиш по тема, която не те интересува. Имах нужда от време, за да се потопя в тази история. Не исках да правя типичен филм за сърф – интересуваше ме историята на Леърд и неговата мотивация, какво е постигнал във водата и как е променил спорта. Беше ми любопитно да изследвам как един човек става най-добър в това, което прави.“

Take Every Wave The Life of Laird Hamilton

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.