Да надминем себе си с фрийстайл ските на Faction

0
 

Сподели

Shares

Поглеждаме навън и съвсем не изпитваме затруднение да си представим, че сме някъде там, по белите планински склонове, където свободата и безгрижието са най-верните ни спътници. Почти сме сигурни, че и вашите мисли се реят точно на тези места, където имате възможност да освободите ума и да покарате свободно – да скачате, да се заигравате по пистите и да правите различни трикове. Точно затова и поради факта, че зимата не е свършила още, от магазини Scott продължават да ни разказват за най-добрите модели ски. Едни от тях са Faction. А показателно за това е първото място на фрийстайл ските Faction CT 2.0 и седмото място на Faction Prodigy 2.0 в класацията на Freeskier Magazine.

Faction CT 2.0

За да разберем какви са предимствата на марката, попитахме Тони Черешаров – един от хората, които карат друг фрийстайл модел – CT 1.0.

Самият Тони е въвлечен в магията на белия спорт още от дете. Впоследствие открива и фрийстайл карането, което се превръща в неизменна част от живота му. От две години той избира да практикува любимото си занимание с модела ски на Faction – CT 1.0. Причината, поради която се спира на тях, е защото, от цялата серия, в чието създаване участва и самият Кандид Тове, това е най-добрият модел за фрийстайл.

Широчината под крака е по-малка, не както при фрийрайд ските. А кантовете специално са направени по-дебели, за да можеш да се пързаляш по рейловете с тях, без да се чупят.

А какви са предимствата на ските Faction, които ги превръщат в едни от най-добрите на пазара?

Сред ключовите фактори е участието на едно от най-разпознаваните лица във фрий ските – Кандид Тове в създаването на различните модели. Опитът и възможностите му помагат за изграждането на продукт, който гарантира безупречно представяне във всичко, с което се захванем на пистата. Това проличава и сред останалите модели в серията от про модели – Faction Candide.

Това, че името на Кандид стои върху ските, говори много за тях.

Faction CT 2.0
Photo: evo.com

Ако и вие сте сред любителите на фрийстайл карането, не се колебайте да пробвате моделите ски на Faction.

Със сигурност бих ги препоръчал на всички, които искат да се заиграват повече по пистите, да скачат, да се пързалят…Те са създадени именно с тази цел.

Mожете да се сдобиете с тях както онлайн чрез сайта scott.bg, така и на място в магазините в София на адреси ул. “Козяк” №14бул. ”България” 81-Б и “Л. Каравелов” №1. А сега е иделаният момент това да се случи, тъй като всички ски, колани за ски и щеки са намалени с 20%.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.