Стефан Георгиев спечели слалома за купа „Пампорово”

0
 

Сподели

Shares

Купа „Пампорово” 2011

Най-опитният български скиор Стефан Георгиев даде най-добро време от двата манша в слалома за купа „Пампорово”. На писта „Стената” софиянецът постигна общо време от 1:42,99 мин. Втори остана Деян Тодоров с 1:43,40 мин, а трети е Антонио Ристевски (Мак) с 1:43,84 мин.

С победата си Стефан Георгиев повтори успеха си на Купа „Пампорово” от миналата година, когато отново стана първи, следван от Деян Тодоров.

При жените също нямаше изненади и победителката в гигантския слалом Мария Киркова взе и купата в слалома с 1:48,08 мин. Сребърният медал в състезанието за Купа „Пампорово” е за Диана Симеонова с 1:59,37 мин, следвана от Ана Афродити от Гърция с 2:00,16 мин. Състезанията за купа „Пампорово” – слалом и гигантски за втора поредна година бяха валидни за ФИС, като тазгодишната Купа „Пампорово” беше и генерална репетиция за стартовете от Европейската купа, които ще се проведат на същата писта през 2012 година след 25 годишно прекъсване. Организатори на стартовете бяха „Пампорово” АД и Българска федерация ски.

Купа „Пампорово” 2011

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.