Велошествие и Велокарнавал „София кара колело“

0


Дата на събитието: 31.03.2018

Сподели

Shares

31-ви март е денят, в който София ще кара колело. Именно тогава София – Европейска столица на спорта, Център за градска мобилност и Столична община ви канят на Велошествие и Велокарнавал. Сборният пункт е при паметника Цар Освободител пред сградата на Народното събрание. Точно в 10:00 ч. там ще започнат да се събират любителите на колоезденето, които искат да се включат в събитието.

Вие също можете да бъдете част от тях или просто да приветствате ентусиастите, които в 11:30 ч. ще тръгнат по зелените улици и булеварди на града. Маршрутът ще ги отведе до Южния парк. Там ще ги очакват много забави (сред които и еър бег), концерти, игри с награди и настроение.

Велошествие и Велокарнавал "София кара колело"

Сред хората, които ще се включат във Велошествието и Велокарнавала, са спортните легенди Йордан Йовчев и Евгения Раданова, както и звездата в световния елит при младите алпийци – Алберт Попов.

Чрез събитието, точно ден преди Цветница, ще имаме възможност да покажем, че нашият град може да бъде по-цветен, по-екологичен и, разбира се, чист.

За повече подробности следете фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.