Третото издание на велопоход „Заедно“

В подкрепа на хората с хемофилия

0


Дата на събитието: 21.04.2018

Сподели

Shares

На 21-ви април ще се проведе третото издание на велопоход „Заедно“. Събитието се организира в подкрепа на хората с хемофилия и е под наслов „Споделянето е сила“.

Велопоходът е с начален час 11:00 ч. и ще се състои едновременно в четири града – София, Пловдив, Варна и Бургас. Организатор е Българската асоциация по хемофилия. Основната цел е да се информира обществеността за характера на заболяването и да се подкрепят хората с вродени нарушения в кръвосъсирването, както и техните близки.

Велопоход "Заедно"

Колоезденето, заедно с плуването, са сред препоръчителните спортове за страдащите от хемофилия. Именно затова организаторите на велопоход „Заедно“ ни канят да се включим в събитието и заедно с всички отговорни лица – здравни институции, правителство, неправителствен, публичен и частен сектор да демонстрираме съпричастност и да се обединим в името на една обща кауза.

Началните точки и точните маршрути на велопохода ще бъдат обявени съвсем скоро, а за повече информация следете фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.