Второто издание на Outdoor & White Water Fest

0
 

Сподели

Shares

Само две седмици ни делят от второто издание на фестивала за екстремни спортове Outdoor & White Water Fest. Той ще се проведе в периода от 31-ви март до 1-ви април в Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет и ще постави началото на рафтинг и каяк сезона.

Outdoor & White Water FestОсвен че ще събере сплотена общност от хора, които практикуват разнообразни активности сред природата, фестивалът ще предложи и свежи възможности за отдих и забавления в специално обособен палатков лагер и музикална сцена.

Outdoor & White Water Fest ще обедини най-изявените представители на рафтинг и каяк общността. Сред тях са клубовете Adventure Net, Reflip, Раец, Атом, Nomad Team, Mashini Holidays, Tudurini Bros, Воден хоризонт. Те ще представят своята дейност и ще се включат в адреналинови игри и състезания в бързи води, които се провеждат традиционно за откриването на сезона от инструкторите по Струма.

Outdoor & White Water Fest

В част от тези игри ще могат да се включат и начинаещите, които искат да се впуснат в предизвикателството на бързеите в буйните води на Струма. Наградите също ще са атрактивни. Рафтинг клуб Reflip организира игра за запазване на баланса. А тези от вас, които искат да се потопят в изкуството на каяците в бързи води, ще могат да се включат в еднодневен курс с инструкторите на Mashini Holidays Industry и Tudurini Bros.

Програмата на фестивала включва и празнична демонстрационна регата. Тя символично ще понесе по течението на Струма всички посетители, журналисти, специални гости, инструктори, които се осмелят да скочат в лодките.

Outdoor & White Water Fest

А ако искате да се впуснете във вълнуващо рафтинг спускане с инструкторите на Адвенчър Нет, ще имате възможност да го направите на специална цена с 30% отстъпка. Можете да станете част от незабравимото преживяване като се запишете тук.

Другите активности по време на Outdoor & White Water Fest

Освен рафтинг и каяк спусканията, в програмата на фестивала са заложени и други атрактивни дейности. Сред тях са тандемните полети с парапланер. Пилотите на клуб SkyCamp ще въвлекат пасажерите си в красив полет, който ще им разкрие гледки не само към Пирин, но и към морето и езерата на Гърция и Македония. Ако сте нетърпеливи да се извисите редом с птиците, можете да заявите своя ваучер тук.

Outdoor & White Water Fest

За всички любители на планинското колоездене ще има велопоход. Маршрутът е подготвен от гидовете на Nomad Team. Той започва от село Влахи, преминава през Ощава и завършва в село Стара Кресна. Това са едни от най-наситените с природни и културни забележителности места в региона. Трасето е със средна трудност. А за да станете част от събитието, можете да се запишете на: 0884503530, 02/944 6765 и office@adventurenetbg.com.

Outdoor & White Water Fest

Най-малките приключенци ще имат възможност да се впуснат в надпревара по катерене на стената в кемпа. В непосредствена близост до нея, сред шарената сянка на иглолистните дървета, палатките и цветната хамачена градина на Айляк хамак, ще се проведе и състезание по слаклайн.

Outdoor & White Water Fest

За здравословната и вкусна храна по време на фестивала ще се погрижи мобилният бус с домашно приготвени вкусотии – Mangia Van. Бирата, разбира се, ще е планинарска – „Витошко лале“. А миксолозите от Винпром Троян ще ни изненадват с по-твърди напитки и старопланински коктейли.

DJ Vankata The Turntablist и айляците от Faces Band ще се грижат за настроението в кемпа целодневно. Репертоарът им предлага разнообразие, подходящо и за най-претенциозния слушател.

Специални гости на събитието ще бъдат алпинистът Боян Петров, както и представителни лица на общините Кресна и Симитли. Те ще представят локално производство и фолклорни състави.

Пълната програма по дни и часове очаквайте съвсем скоро. А повече информация за Outdoor & White Water Fest можете да намерите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.