Очакват ни още невероятни зимни дни

С термобельото на DIEL

0
 

Сподели

Shares

Времето навън продължава да ни показва, че все още ни очакват безгрижни дни по планинските склонове. А за да са перфектни те, всички знаем, че трябва да обърнем внимание и на екипировката, с която практикуваме любимите си спортове. Точно затова от DIEL®Sport ни напомнят за важността на термобельото и ни помагат да направим най-добрия избор.

Термобельо DIELЕдва ли ще се учудите, че именно този е слой е неизменна част от ски-екипировката. Той е също толкова важно, колкото и всички други. По тази причина DIEL®Sport изработват високотехнологични модели, които да ни карат да се чувстваме комфортно във всеки един момент. Термалното техническо бельо на марката може да се носи като най-долен слой и в комбинация с всякакви по-горни слоеве облекло.

Вижте част от горните слоеве, с които можете да го съчетаете тук и тук

Термобельо DIELТермобельото на DIEL®Sport прилепва плътно, за да няма гънки, но същевременно е еластично, което ще ви кара да се чувствате свободни при движение. То извежда влагата от зоните, където се появява и задържа топлината на местата, където има нужда.

Термобельо DIELМоделите са изработени от синтетични материали. Това ги прави по-трайни и се поддържат по-лесно в сравнение с вълнените. Изсъхват много по-бързо и много лесно се побират в раницата или сака.

Термобельо DIELОсвен това високотехнологичните екземпляри на DIEL®Sport съдържат интелигентни полиамидни нишки. Те не позволяват на бактериите да се развиват и поддържат естествения баланс на кожата, независимо от нивото на активност. MERYL®SKINLIFE обаче не е бактерицид – той не намалява количеството на бактериите под това, което присъства върху кожата.

Повече актуални новини около DIEL можете да следите на официалния им сайт, както и във фейсбук страницата на марката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.