Четвъртото издание на Витоша X Lines

Екстремната ски и сноуборд надпревара ще се проведе този уикенд

0


Дата на събитието: 30.03.2018

Сподели

Shares

Любители на свободното каране, стягайте екипировката. Задава се Витоша X Lines. Фрийрайд надпреварата ще се проведе този уикенд – 17-18-и март в района на Витошко Лале 2 и Резньовете.

Витоша X Lines 2018

За четвърта поредна година състезанието ще събере не само някои от най-добрите родни скиори и сноубордисти, но и много млади таланти. Те ще имат възможност да покажат уменията си в дълбокия сняг.

Витоша X Lines 2018

С всяка изминала година, Витоша X Lines предизвиква все по-голям интерес сред участници и публика. През 2018 събитието е част от календара на София 2018 – Европейска столица на спорта.

Трасетата

Теренът в района на Витошко Лале 2 и Резньовете ще бъде разделен на няколко основни зони. Трасето за децата и младежите ще бъде отделно от това за големите участници. Средата ще бъде обезопасена. Това ще даде възможност на всички да изпитат тръпката от свободното каране и да придобият ценни знания и опит.

Също така ще има и обособена зона за зрители и медии, откъдето те свободно ще могат да гледат състезанието и ще имат на разположение безплатни топли напитки.

Награден фонд

За всички, които се осмелят да участват в надпреварата, има подготвени много изненади и подаръци. А за победителите има и награден фонд на стойност над 6000 лв. Те са предоставени от BMW, Магазини Стената, SLS, Росиньол, Board Shop, Animal България и Scott – MSM Спорт.

За доброто настроение по време на Витоша X Lines ще има музика, напитки, а за силите на състезателите ще се грижат и момичетата от екипа на Ред Бул България.

Как да станете част от надпреварата?

За да станете част от надпреварата, трябва задължително да имате защитна екипировка и оборудване, както и да сте уверени в уменията си. Повече подробности около състезанието и как да се запишете можете да намерите тук. До този момент са се регистрирали повече от 80 човека.

А ако искате просто да гледате, не се колебайте да го направите. Организаторите от Консепт Криейтив ви приканват да се потопите в емоцията на четвъртото издание на Витоша X Lines.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.