Още зимни приключения с дамското яке на DIEL

0
 

Сподели

Shares

И въпреки че сезоните се сменят, все още не е късно да помечтаем за още хубави дни по снежните планински склонове. Не е късно да осъществим и плановете си да се сдобием с по-добра екипировка, която да направи тези дни незабравими. Точно затова DIEL®Sport ни помагат да направим най-добрия избор. Едва ли има по-подходящ момент това да се случи, защото сега можем да открием актуалната колекция 17/18 с 40% намаление.

Diel
Дамско яке Doris

Doris е яке с втален силует и къса дължина. Лицевият му плат е HM и е супер еластичен. Освен това е мек и лек. Има високи показатели на водоустойчивост (10 000 mm/H2O) и дишане, които гарантират удобство и топлина в снега. Структурата на якето е водоотблъскваща, а това позволява по-бързо изпаряване на влагата от изпотяването. Тези характеристики са постигнати чрез най-новите технологии в изработката на платове. Част от тях са дишаща полиуретанова ламинация и издръжливо водоотблъскващо покритие Teflon®. Те гарантират суха повърхност и осигуряват максимален комфорт.

Дамско яке Doris

В основата на изолацията е синтетичният изолационен материал VATEX™. Той е високоустойчив и осигурява топлозадържане и в най-студените дни. Произведен е от водоотблъскващи фини 100% полиестерни влакна. VATEX™ предлага алтернатива на естествения пух и предотвратява риска от алергични реакции. Структурата на материала се състои от повече въздух отколкото влакна, което гарантира запазване на максимална телесна температура.

Doris се характеризира с иновативната система на DIEL®Sport – III-D TAILOR. Тя е подобрен метод за кроене на плата, като взема предвид спецификата на човешката анатомия. Триизмерното кроене улавя цялостно формата на тялото, като разделя дрехата на почти 20 отделни части – рамо, подмишница, лакът, коляно.

Якето е с критични шевове, подлепени с мека полиуретанова лента, която се нанася от вътрешната им страна чрез нагряване посредством специално оборудване.

Дамско яке Doris

Логото на якето също е триизмерно и е изработено по най-модерна технология. То изпъква над нивото на лицевия материал и създава обемна визия. За монтажа му се използва специална високочестотна машина, която постига високоустойчиво залепване при значително по-ниска работна температура. По този начин се запазват естетичните свойства на материала.

Основни характеристики и функционалности на якето Doris

Сваляща се техническа 3D качулка
Водоупорни ципове
Вентилиращи капси под мищниците
Предпазващ мех на талията
Топъл детайл, предпазващ брадичката 
Вътрешна яка от микрофибър 
Регулиране на маншета 
Еластичен маншет на китката
Вътрешен джоб за ски маска 
Джоб за мобилен телефон 
Ключодържател
Джоб за ски карта 
Лесно достъпен джоб

Дамското яке Doris може да се съчетае с моделите панталони Fanni и Dona.

Панталонът Fanni се характеризира с втален силует и 3PLY Soft-shell плетен разтеглив плат. Има два джоба и гайки за колан. Моделът прилепва плътно по тялото и се съчетава универсално с всяко яке.

Панталонът Dona се характеризира с плат HM Stretch и Vatex изолация. Силуетът му е втален. Моделът има критично подлепени шевове, двуцветен дизайн, джобове със скрити ципове, регулация на ханша и халки за колан.

Като допълнение на това, всички панталони на DIEL®Sport имат частичен цип в долната част на крачолите, който прави обуването и събуването удобно и вътрешен мех, който не позволява навлизането на сняг в обувките.

Перфектното изживяване сред природата ще ни е гарантирано, когато помислим и за останалите слоеве от екипировката, които не са по-малко важни. Дамското яке Doris, както и панталоните Fanni и Dona, можем да съчетаем с термобельото на DIEL.

А защо комбинацията между тях е толкова добра можете да видите тук

Повече актуални новини около DIEL можете да следите на официалния им сайт, както и във фейсбук страницата на марката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.