Какво и кога на форум „Физкултура“

0


Дата на събитието: 10.03.2018

Сподели

Shares

Само ден ни дели от третото издание на единствения по рода си семинар за активен начин на живот „Физкултура“. Тазгодишната програма ще заложи както на лекции, които ще бъдат 13, така и на практични уъркшопи. Ако сте нетърпеливи да разберете в какъв ред ще протече форумът, ето я програмата по часове.

ФизкултураМат Фицджералд…

Е гост-лекторът, който ще открие програмата на форума в 10 часа. Експертът на темите фитнес, спортна психология и здравословно хранене ще даде отговор на много въпроси, свързани с ограниченията, които създава психиката пред издръжливостта на тялото. Освен това той ще разкаже и за книгата си „Колко силно го искаш?“, която предстои да излезе и на български.

Matt Fitzgerald
Кати Джейн Л‘Ерпение…

Ще започне със своята презентация в 11 часа. Тя ще ви разкаже какво е да изминеш Великата китайска стена сам за 6 месеца. Също така британката, която е бегач и колоездач на дълги разстояния, ще разкаже как се подготвя и мотивира за екстремните си експедиции. След това ще има възможност и за дискусия с публиката.

Питър Томпсън…

Е третият гост лектор, който ще разкаже как успява да избяга 44 маратона в 44 държави за 44 дни. Презентацията му ще започне в 11:50 ч., а в нея ще можете да чуете още и за новия му проект – бягане по трасето на „Тур дьо Франс“, което е дълго повече от 3300 км.

Peter Thomson

В следобедните часове програмата ще се раздели в двете зали на Sofia Event Center. В голямата зала форумът ще продължи с още презентации на български приключенци. Стефан Иванов ще разкаже какво се изисква да преплуваш Ламанша, Петър Ванев ще сподели за пешеходното си приключение от Мексико до Канада, Владимир Павлов – за спускането си със сноуборд от седемхилядник, а Борислав Йорданов – за двата си рекорда с колело по маршрута „Ком-Емине“.

В по-малката зала програмата ще продължи с практичните уъркшопи, в които ще можете да вземете активно участие.

Пълна информация за това, което ще се случи, можете да видите тук

Физкултура

 

Всички участници във форума ще получат здравословен обяд, пакет с подаръци, както и достъп до експо зоната с щандове на изложители. Вратите на Sofia Event Center ще бъдат отворени час преди началото на презентациите – 9 ч.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.