Още зимни приключения с мъжкото яке на DIEL

Актуалната колекция на марката е промоционално намалена с 40%

0
 

Сподели

Shares

DIEL

В последните снежни месеци се убеждаваме, че зимата съвсем не е към своя край, а според запознати сезонът като нищо ще продължи до май. Това означава само едно – още много незабравими спомени по планинските склонове!

С екипировката на DIEL®Sport те ще бъдат и достатъчно топли!

Освен, че актуалната колекция за сезон 17/18 вече е с 40% намаление (можем да я открием както във фирмения магазин на марката, така и онлайн на сайта), от DIEL насочват вниманието ни и към страхотното мъжко яке CHARLES, призвано да се справи с всякакви метеорологични предизвикателства!

DIEL SPORT

CHARLES е дълго яке с прав силует, притежаващо отлични водоустойчивост (15 000 mm/H2O) и паропропускливост (15 000 g/m2/24hrs). По този начин се гарантира, че външната влага няма да ви достигне, а парите от изпотяването ще се изпарят достатъчно бързо, за да не се налага да плувате в тях.

Високите характеристики са постигнати с прилагането на високи технологии – супер еластичният плат HM, дишащата полиуретанова ламинация и доказалото качествата си водоотблъскващо покритие Teflon® гарантират максимален комфорт и усещане за сухота.

Шевовете на якето са подлепени по специална технология с нагрята полиетиленова лента, разположена от вътрешната страна, която предпазва от навлизане на вода през дупчиците от иглата. В критичните зони пък шевовете са заменени от висококачествен лепящ филм, издръжлив на опън и пране. По този начин се постигат по-високи експлоатационни характеристики и надеждна защита от влагата.

С CHARLES ще се чувствате приятно дори и в най-студените дни благодарение на високоустойчивия изолационен материал Vatex™. Този материал е изработен от изключително фини полиестерни влакна, чиято структура задържа въздуха между отделните нишки и позволява запазването на оптималната телесна температура дори когато термометрите са ударили дъното!

За да се осигури максимална свобода по време на спускане, в CHARLES е приложена и системата III-D TAILOR, която взема под внимание специфичните, за карането на ски, движения. Дрехата е разкроена на над 20 отделни части, оформени така, че и при най-интензивно каране якето да се усеща като втора кожа.

Прецизната изработка пък е постигната чрез употребата на лазерен лъч, който изрязва отделните форми с висока точност и едновременно с това запечатва краищата на плата, елиминирайки свободно стърчащите нишки.

Diel

Основни харакретистики и функционалности на мъжко яке CHARLES

Водоустойчивост: 15 000 mm/H2O
Дишаемост: 15 000 g/m2/24hrs;
Водоотблъскващо покритие Teflon®;
Сваляща се техническа 3D качулка;
Магнитно закопчаване;
Предпазващ мех на талията;
Вътрешна яка от микрофибър;
Регулируем еластичен маншет;
Предпазващ мех на талията;
Вентилиращи капси под мишниците;

А за да е перфектно изживяването ни по планинските склонове, трябва да помислим и за важността на останалите слоеве от екипировката. Мъжкото яке Charles може да съчетаем с термобельото на DIEL.

А защо комбинацията между тях е една от най-добрите вижте тук

Повече актуални новини около DIEL можете да следите във фейсбук страницата на марката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.