Не излизайте от света на зимните приключения

Със ските от серията Prime на Faction, както и коланите Faction Skins

0
 

Сподели

Shares

Сам Антаматен

В дни като днешния мислите ни замечтано препускат по снежните склонове. Бялата премяна ни доказва, че зимата все още не е свършила и тепърва ще имаме възможност да практикуваме любимите си спортове. Точно затова от магазини Scott ни представят серията ски за пантене и фрийрайд на FACTION Prime и най-подходящите колани за тях, с които със сигурност ще искате да се впускате в нови планински приключения. Освен това сега е идеалният момент да се сдобиете с тях, защото ще ги намерите с намаление от 20%.

Ските от серията Prime 2017/2018 на Faction…

Са предназначени за пантене и фрийрайд. Те са резултат от непрекъснато търсене на иновативни решения през годините. Изработени са от висококачествени материали, които ще ви дадат възможност да покажете най-доброто от себе си, независимо от условията и това с каква скорост се движите. Моделите 2.0, 3.0, 4.0 на серията Prime са единствени по рода си, прецизно изработени в Швейцария с помощта и експертното мнение на професионалния фрийрайд атлет Сам Антаматен.

Серия ски Prime
Модел 2.0 на серията Prime

Е най-високият клас на Faction Skis. Ските са подходящи за пантене и фрийрайд. Създадени са през 2017 и това, което ги прави уникални, е, че нямат аналог от предишни години. Камберът и рокерът на ските 2.0 са подходящи както за скокове, така и за ски преходи. Опашката пасва на всякакви видове колани. А благодарение на хибридната сърцевина от балса и ленени влакна, ските са издръжливи и имат ниско тегло.

Повече информация за модел 2.0 можете да намерите тук.

Колани за ски Faction Tipon Skins

Също като ските от серията Prime, и коланите Faction Tipon Skins са изработени в Швейцария, по специална технология и без силикон. Те са ефективни при всякакви температури. Освен това са лесни за слагане и махане и няма да срещнете трудности при почистване. В комплекта с коланите ще намерите и ножче, с което да ги отрежете до точен размер по ските ви.

Faction skinsПовече информация за колани за ски Faction Tipon Skins можете да намерите тук.

С моделите ски на серията Prime, както и с коланите Faction Tipon Skins, можете да се сдобиете на място –  бул. България 81-Бул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1 и онлайн от scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.