С тандемен полет над Боровец и Мусала

0
 

Сподели

Shares

Зимните дни, пълни със слънце и усмивки, са любимите ни дни. Използваме всеки възможен случай да се измъкнем от града и да прекараме времето си горе, високо в планините. А когато имаме късмет, високо се оказва широко понятие. Хубавото време, в съчетание с подходящите условия, направиха дните перфектни не просто за ски и други типично зимни занимания, но и за незабравимо реене в небето.

тандемен полет, парапланер, боровец, мусала

Как се случи всичко? Изключително лесно. Ако някога сте си мечтали да летите до Мусала и да видите най-високия връх на Балканите от гледната точка на птиците, полетът с парапланер ви дава точно това. Не е нужно да имате опит в летенето – тандемният полет с инструктор ви позволява да огледате планината отгоре, докъдето ви стига погледа, без да мислите за нищо друго.

Ако все още не сте достатъчно убедени, вижте това видео, заснето в същия този уикенд, за който си говорим. Сигурни сме, че ще ви спечели. А след това, проверете прогнозата, и ако условията са подходящи, вече знаете какво да правите следващия уикенд.


За дрон кадрите и монтажа на видеото благодарим на небезисветния в сноуборд средите Кико Гъстев.

Тандемните полети се организират от SkyCamp, и може да заявите своя в Adventure Centre в Боровец.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.