Откриване на каяк и рафтинг сезона

0


Дата на събитието: 31.03.2018

Сподели

Shares

Outdoor and Whitewater Fest

С второто издание на Outdoor and White Water Fest ще бъде открит каяк и рафтинг сезона в Кресненското дефиле. Датите са 31-ви март и 1-ви април, а мястото е добре познатият от миналата година Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет.

И тази година фестивалът ще има атрактивна целодневна програма, съчетаваща разнообразни спортни активности сред природата (рафтинг, колела, катерене, летене с парапланер, пейнтбол), музика на живо, DJ парти и прожекции на тематични филми.

Outdoor and Whitewater Fest

Посетителите ще могат да се включат в дискусии на актуални теми с уважавани личности от света на екстремните спортове и планината, да станат част от презентации на местни поминъци и обичаи и, разбира се, да се отдадат на пълноценен отдих сред величествената красота на Кресненското дефиле.

Специален гост на фестивала и тази година ще бъде алпинистът Боян Петров.

Outdoor and Whitewater Fest

Сред иглолистни дървета и в близост до реката ще бъде разположен палатков лагер, който ще подслони почитателите на къмпингуването. По традиция в последната седмица на март пролетното пълноводие ще бъде отбелязано с DJ парти, специални гости, демонстрационни спускания и придружаващи активности.

Outdoor and Whitewater Fest

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.