12-седмичното предизвикателство на Wings for Life World Run

0
 

Сподели

Shares
Wings for Life
Снимка: Aron Suveg for Wings for Life World Run

12 седмици преди световното бягане Wings for Life World Run те питаме: подготвен ли си достатъчно, за да успееш да надбягаш приближаващата се до теб финална линия в уникалния формат на състезанието?

Дори да не се чувстваш достатъчно уверен, че ще се справиш с предизвикателството, няма място за притеснение – в следващите седмици ще ти предоставим тренировъчни планове, чрез които да поддържаш формата си и които ще ти помогнат да постигнеш по-добри резултати.

Приемаш ли предизвикателството на 12-те седмици?

Тренировките са предназначени за начинаещи бегачи, но и по-опитните могат да почерпят идеи за ежедневните си спортни упражнения. Единственото, което се изисква от теб, е да обуеш маратонките и да излезеш навън.

 

Мястото, на което ще бягаш, няма значение – така ще бъде и на 3 май, когато в 14:00 часа българско време е официалният старт на бягането. Когато свалиш приложението Wings for Life World Run App, ще можеш да се присъединиш към хилядите, бягащи за каузата гръбначните увреждания да станат напълно лечими, без значение къде в България се намираш. Записаният чрез приложението резултат ще бъде включен към световната ранглиста с постижения на всички бягащи по света.

Освен това можеш да ползваш приложението, за да следиш ежедневната си активност: можеш да задаваш тренировъчен режим, да следиш индивидуалните си резултати, постигнати по време на тренировки и да задаваш цели за конкретните тренировки.

Wings for Life
Снимка: Hans Herbig for Wings for Life World Run

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.